Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Финанси

Бързите кредити вече на едно място и по-евтини


Компания: Ем Би Ел Ес Медия Груп
Лице за контакт: Борис Александров
Aдpec: бул. Патриарх Евтимий 16
Moбилeн тeлeфoн: 0877696178
E-mail aдpec: info@24pari.com
www.24pari.com

Бързите кредити вече на едно място и по-евтини

24пари обединява всички промоции на пазара за пари назаем до 24 часа
Най-големият сайт за сравнение на бързи кредити и заеми www. 24pari.com събира всички оферти и промоции на пазара и отскоро дава възможност на своите потребители да се възползват от специални промо кодове за намаления, с които всички регистрирани потребители ползват по-изгодни условия, по-ниски лихви или по- големи суми за кандидатстване.
В рамките на 2 години 24pari.com бързо се наложи като интернет порталът, който дава ясна, безпристрастна и богата информация за начина на кандидатстване на всички български потребители на бързи кредити. Над 360 хиляди българи и множество институции се доверяват на 24pari.com за избора си на компания за бърз кредит, като порталът се явява най-бързото място, където клиентите могат да направят своя избор за сравнение на условията по бързите заеми.
Един от собствениците на интернет-порталът Борис Александров заявява категоричната необходимост от подобен тип сайтове- медиатори между бизнесът и потребителите:
`Търсенето на бързи заеми и кредити нараства все повече през последните години, поради финансовата ситуация в България и по света. Същевременно потребителите по-трудно се ориентират в огромния брой компании на пазара, някои от които се възползват от неумението на хората да боравят със сложната финансова терминология и уязвимостта на потребителите на бързи кредити. В 24пари ние `превеждаме` финансовия и легален език, за да е достъпен за всеки един потребител и можем да се похвалим, че сме най-търсеният сайт поради удобството, което предоставяме на клиентите за по-изгодни промоции и по-добри условия по техните заеми.`
Успехът на 24пари не спира дотук, непосредствено след неговия старт през 2013 г., собствениците пускат и 24krediti.com, като мястото за всички последни финансови промоции за жилищни заеми, потребителски заеми, бизнес кредити и лизинги. Целта е българският потребител на финансови услуги да бъде максимално информиран и да има възможност за избор за своите нужди. И на двата сайта потребители могат да се абонират за всички последни горещи оферти и да не изпускат промоциите, които пазарът предлага.

Leave a Reply