Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Развлекателни

Вашата гръцка приказка в Керамоти

Вашата гръцка приказка в Керамоти
В прекалено забързаното си ежедневие често не ни остава време да помечтаем и да си подарим миг спокойствие. Покрай служебни и битови ангажименти не ни достига енергия и ентусиазъм, за да планираме мечтаната почивка. Обикновено прекомерният стрес и натоварване си казват думата и рано или късно се питаме за къде толкова сме се забързали и защо не си дадем кратък отдих, за да „презаредим батериите“.
Най-често това се случва с настъпване на ваканционния сезон и сякаш във въздуха се носи мирис на море, добро настроение и пълноценна почивка.
Без никакви угризения можете да се отдадете на своите фантазии за това как ще изкарате най-вълнуващото време от годината – вашата ваканция. Независимо от това дали искате чудесна семейна почивка на море, отпускаща и романтична отпуска с половинката или просто разнообразие и добре изкарано свободно време, вие можете да се насочите към едно наистина приказно кътче на света.
Нашият съвет е да посетите Керамоти. Това е курорт разположен на полуостров в Северна Гърция. Мястото е откъснато от шумните курорти и същевременно с това оборудвано с всички необходими удобства за отдих и туризъм. Тук е рай за хората, които искат да се откъснат от натоварването и да общуват с природата. Плажовете са чисти и напълно безплатни, районът е част от защитен резерват и ще ви изненада с интересна флора и фауна, уединеност и прекрасно топло време.
Близостта на курортното селище Керамоти до по-големите градове Кавала и Ксанти и възможността да се пътува с ферибот до остров Тасос са още една причина да поставите екскурзия в Гърция сред фаворитите в списъка ви с желания за почивка през отпуската.
Настаняването в Керамоти може да стане в семейни хотели, които се отличават с модерна хотелска база и предлагат широк кръг от туристически услуги. Тук ще ви посрещнат с усмивка и ведро ще отговорят на всяко ваше запитване. Ще имате възможност да се потопите в типичната гръцка атмосфера и да ползвате напълно обзаведени апартаменти, в които нищо няма да ви липсва. Предлагат се както по-малки двустайни, така и тристайни апартаменти, а така също и мезонети. Близостта на плажа е на не повече от 50 м., така че винаги, когато ви се прииска ще можете да плажувате или ще усещате прохладата на Бяло море от прозореца си.
Отдайте се на вашата гръцка приказка сега!

Leave a Reply