Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Вече можете да заявите кредит от Ferratum през Cashterminal

Официално от дата 03.07.2015 всеки желаещ да изтегли бъз кредит и да стане клиент на Фератум, може да го направи чрез устройствата на Cashterminal. Тази изключителна възможност е предоставена чрез договор между двете фирми, които плануват дългосрочна съвместна работа.
Първоначално всеки клиент на Фератум можеше да изтегли парите от отпуснатия му заем от всеки банкомат на Cashterminal, а сега освен да вземете парите си, можете и да кандидатствате за заем. Това прави контакта между клиентите и фирмата много по-лесен.
Кои са Фератум България ЕООД?
Фератум е извстна в цял свят фирма предлагаща бързи кредити с ниски лихви. Фирмата има клонове в десетки европейски столици, както и в някои държави извън европа. От години е лидер в бранша с кредити в България с хиляди доволни клиенти.
Как да кандидатствам?
Ако желаете да кандидатствате за кредит и нямате връзка към интернет, вече можете да го направите, дори чакайки метрото на път за работа. Всичко става само с няколко натискания. Влизате в менюто на Cashterminal и натискате последователно следните бутони – Банки -> Кредити и Лизинги -> бутон FERRATUM -> Кандидатстване за кредит.
Адрес:
Фератум България ЕООД
ул. „проф. Георги Брадистилов“ 4, ет. 2
1700 СОФИЯ, ЕИК: 200 599 406
Тел: 0700 11 088

Leave a Reply