Започва Седмица на благотворителността във Варна

Tweet Tweet Между 1 и 12 Юни очаквайте за първи път във Варна Седмица на Благотворителността. Ще имате възможност да се включите в уроци по танци, лов на съкровища, арт- […]

Между 1 и 12 Юни очаквайте за първи път във Варна Седмица на Благотворителността. Ще имате възможност да се включите в уроци по танци, лов на съкровища, арт- работилница и други интересни събития. Мотото на инициативата е „Време за добро“ , а всички средства събрани преди и по време на Седмицата ще бъдат дарени на ДМСГ Виница за ремонт на отделението за недоносени бебета.

Седмицата ще бъде открита с Благотворителен коктейл на 02.06.от 19:00 в Художествената Галерия. Пенливо вино, вкусотии и други изненади са подготвили организаторите от Фондация „Оренда“ с помощта на фирми- спонсори!

Сдружение „За теб“ организира специална Арт-работилницата, по време на която ще можете сами да изработите свежи бижута от дървени мъниста по много интересна техника с тел. Подходящо и интересно занимание за всякакви възрасти.

PTPI The Dolphins Варна ще се включат в седмицата с два забавни спортни дни в Морската градина. Пригответе се за отборни игри по футбол и волейбол, скачане с чували и много други предизвикателства! Доведете семейството си, приятели или намерете нови такива по време на спортните дни!

Клуб по народни танци „Моряците“ се включват с 2 събития: надиграване и открит урок по народни танци, а танцов клуб „Авентура“ ще ни научат на някои от основните стъпки на Регетона!

И това не е всичко! На 12.06.16 може да се включите сам или в отбор в Лов на съкровища, организиран от „Мисия Промяна“: тествайте своята логика, креативност, издържливост и работа в екип!

Забавлението е гарантирано! За повече информация посетете страницата на събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1546391128997106/