Зарадвай близките си с нещо повече от подарък

Tweet Tweet 19 декември 2016 г. – В навечерието сме на един от най-семейните и любими празници, когато отделяме много време и страст при избирането на идеалните подаръци за нашите […]

19 декември 2016 г. – В навечерието сме на един от най-семейните и любими празници, когато отделяме много време и страст при избирането на идеалните подаръци за нашите близки. Екосистемата на Samsung предоставя на потребителите възможността да подарят на любимите хора завладяващи изживявания чрез най-актуалните технологични устройства на компанията.

Смартфонът е сред най-желаните подаръци за Коледа, който със сигурност няма да разочарова получателя си. Samsung Galaxy S7 е едно от най-добрите предложения на пазара в момента, което осигурява не само стилен дизайн и надеждност, но и 12MP Dual Pixel камера, с която можете да запечатате най-скъпите празнични моменти. Устройството е и идеално допълнение към зимната ски екипировка, благодарение на своята защита от намокряне и проникване на прах IP68.

Gear VR е перфектният подарък за хората, които предпочитат комфорта пред снежните ски писти. Устройството осигурява завладяващо съдържание и поставя потребителите в центъра на действието, докато са се настанили удобно сред домашния уют. В комбинация с част от смартфоните Samsung Galaxy, устройството се превръща в портал към нови изживявания и невероятни празнични приключения.

С възхода на VR устройствата, 360-градусовото видео се превръща в една от най-горещите тенденции в дигиталното съдържание. Благодарение на камерата Gear 360, заснемането на 360° снимки и видео вече е реалност. Камерата е незаменим аксесоар по време на пътуване, семейни събирания и всички дейности, които предлагат запомнящо се визуално преживяване. Потребителите могат да се превърнат в създатели на свое собствено 360-градусово съдържание, на което впоследствие да се наслаждават чрез Gear VR.

Когато традициите, стила и технологиите са сред основните изисквания при селекцията на коледен подарък, Samsung Gear S3 е най-добрият избор. Устройството е вдъхновено от емблематичните часовници и часовникарското изкуство и съчетава неподвластен на времето дизайн с най-новите мобилни технологии. Gear S3 се отличава с Corning® Gorilla® Glass SR+ покритие, 16-мегапикселов Always On дисплей (AOD) и Super AMOLED технология. В допълнение, смарт часовника позволява на потребителите лесно персонализиране, за да подхожда на празничното облеклото в коледната и новогодишната вечер.

Този празничен сезон е известен както с отрупани със специалитети маси, така и новогодишните обещания за по-активен и здравословен начин на живот. Фитнес гривната Samsung Gear Fit2 и слушалките Level U са  изключително подходящ подарък за всички, които искат да се насладят на пълноценен живот и да получават повече от тяхното фитнес изживяване и ежедневни дейности. Gear Fit2 се отличава с вградени GPS и пулсомер, които осигуряват точно проследяване и измерване на фитнес показателите, както и незабавна обратна връзка за тренировката. От своя страна, слушалките LEVEL U комбинират най-добрия звук с кристално чисто качество при разговор и стилен, ергономичен и удобен дизайн. Слушалките тежат само 33 грама и могат да сигнализират на потребителите за важна информация, включително пропуснати повиквания, аларми, планирани събития и оставаща батерия.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com