Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Развлекателни

Кученцата в Пловдив тръгнаха на училище

PURINA® PRO PLAN® инвестира в обучението на домашните любимци и правилното хранене

На 23 април новооткритата площадка за домашни любимци, изградена от PURINA® PRO PLAN® в парк Лаута, Пловдив, се превърна в класна стая. Стопани и техните четириноги любимци се събраха на училище за кученца до 1 годинка, организирано от производителя на храни за домашни любимци PRO PLAN® с подкрепата на Община Пловдив.

През 2016 г. PURINA® инвестира в изграждането на специализирани площадки за кучета в градовете Пловдив, Варна, Бургас и София. В сътрудничество с общините, марката се фокусира и върху здравата и пълноценна връзка между домашните любимци и техните собственици, организирайки училища за кученца до 1 годинка в изброените градове.

Професионалните треньори от Център за обучение на кучета „ДЕЯ“ дадоха ценни съвети на стопаните и отговориха на всички въпроси, свързани с правилните методи на възпитание. Първи стъпки в научаването на основните команди направиха и няколко кученца, спасени от пловдивската неправителствена организация Анимал Хоуп. Гостите на събитието заедно с домашните им любимци имаха възможност да се запознаят с основите на балансираното хранене и активното движение при кучетата. Организаторите бяха подготвили вкусни лакомства, игри и награди специално за четириногите приятели. За финал кучетата от „ДЕЯ” направиха впечатляващи демонстрации на трикове и показаха на всички до какви резултати могат да доведат търпението и любовта към животните.

Като част от най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот „Живей Активно!, PURINA® се включва в инвестиционната програма за развитие на обществото на Нестле България.

Leave a Reply