Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Развлекателни

Логическа стая – забавление от ново поколение

След месеци на упорита работа, обсъждане на идеи и творчески хаус, на 12 септември 2015г, отвори врати Революционната стая – революционна като идеи, интериор, загадки и форма на забавление.
Появи се нов вид забавление във вид на игра. Нещо революционно преобърна представите на младото поколение – да се потопиш в едночасово забавление и да преоткриеш собствените си възможности, решавайки пъзели и логически задачи, заключен в Стаята. Да търсиш и намираш смисъл в загадките на Стаята, да допускаш всевъзможни логически връзки, да се съмняваш в написаното и да изследваш всяка догадка в търсене на изход от Стаята.
Да, точно така, ще имаш 60 минути време за размисъл. Ще търсиш и намираш неписани знаци, те ще те насочват или объркват и всичко това, за да откриеш изход от стаята.
Влез в приключението! Влез в собствения логически пъзел и преоткрий себе си!
Ние от Revolution Rooms гарантираме, че емоцията да минеш през стаята е несравнима като изживяване.
Ще те посрещнем в автентична атмосфера, ще те потопим във време на героизъм и късче история, ще ти припомним за българщината, която всеки трябва да носи в сърцето си. Има личности и събития, заради, които си струва да се гордеем.
Не са ти нужни специфични знания или умения. Достатъчно е да си настроен позитивно за игра и да се довериш на твоя отбор. Събери приятели (от 2 до 5), избери ден и час и играй!
Лесно ще ни намериш: кв Лозенец, ул Горски пътник 48 или www.revolutionrooms.com.
Дела трябват, а не думи! Дерзай!

Leave a Reply