Маркетинг компанията Backstreet помага на безработни

Tweet Tweet Българската онлайн маркетинг компания Backstreet създава ръководство в помощ на хората без работа Официални представители от Backstreet съобщиха, че фирмата ще представи дългоочакваната книга, в помощ на безработните […]

Българската онлайн маркетинг компания Backstreet създава ръководство в помощ на хората без работа

Официални представители от Backstreet съобщиха, че фирмата ще представи дългоочакваната книга, в помощ на безработните „Как да получим работа- 100 съвета в твоя джоб”.Книгата ще бъде представена в сайта на компанията www.backstreet.bg, на 24-ти май (събота), от 10:00 часа.

Участници в книгата са най-известните компании в България.Мениджъри и специалисти човешки ресурси от компании като KFC, Overgas, Shell, Orgachim., Subway, Дънди Прешъс Металс Челопеч и много други се включиха със своя личен съвет към безработните.

Специален гост в книгата е създателят на Софтуерния университет, Светлин Наков, който дава съвети към младежите, търсещи работа като програмисти.

Целта на Backstreet е книгата да помогне на колкото се може повече хора да си намерят работа.

Можете да изтеглите книгата от сайта на Backstreet: www.backstreet.bg, но не по-рано от откриването на 24-т май.

За Backstreet:
Компанията Backstreet, собственост на Vision Unseen, предлага консултантски и други услуги за ефективен маркетинг в интернет. Ние сме перформанс маркетинг агенция за редица големи, средни и малки компании по целия свят и вие сте добре дошли при нас.

Лице за контакт: Георги Тодоров, мениджър продажби

Уеб сайт: backstreet.bg
Телефон: +359 – 877 131 474
Имейл: info@backstreet.bg
Адрес: бул. Шести
Септември No 160,
Пловдив
###