Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Мегаелектроникс предлага нови климатици на промоция

Мегаелектроникс предлага нови климатици на промоция

02.01.2014 град София кв. Редута, ул. Атанас Узунов фирма Мегаелектроникс предлага конвенционални и инверторни климатици на промоция. Клиентите могат да ползват намаление на най-добрите продукти, а също така и безплатна доставка, транспорт и лизинг.
В фирмения сайт, ще откриете пълни подробности относно офертите ни и дори имате опция да поръчате онлайн.

Мегаелектроникс е една от най-старите фирми за продажба и ремонт на климатици и климатични системи в България. Имаме представителства в девет градове от страната: София, Пловдив, Варна, Русе, Велико Търново, Пазарджик, Плевен, Видин и Петрич.
Каталогът ни със стоки включва бойлери, вентилаторни печки, конвектори и прочие отоплителни уреди, които ще откриете на сайта.

Промоции на климатици

Актуалната вест днес е свързана с климатици на промоция, за топлата зима и прохладното лято. В megaelectronics.bg сме побрали богата гама от съвременна техника, която ще спомогне за по-добрите температури в дома или на работното място. Това е важно, тъй като в началото на годината все по-малко хора намират качествени цени на климатични системи. Едно от най-стабилните решения стои пред очите ви и всичко зависи от това, дали искате да го използвате или не.

Искаме да стане ясно, че при нас топ техниката се продава с намаление – 6%, което смятаме за удачно особено след празниците, когато повечето хора са похарчили парите си за този или онзи подарък. Откриете големите марки, като Daikin, Panasonic, Fujitsu, Mitsubishi, Samsung и други сега за по-малко пари.

Празничните промоции изтичащи на 02.01.2014 г. са в историята, но в макар този факт, намаленията ни продължават с пълна сила. Опциите за монтаж на системите също са на лице и очакват заинтересованите от климатици. Можем да обещаем коректно обслужаване и дългосрочна гаранция за всяка една стока.

Допълнителна информация

Мегаелектроникс работи в най-големите градове на България (виж горе) и демонстрира вещ подход в продажбите, ремонтите и поддръжката на всички познати климатични системи до момента. И понеже сме сравнително млада фирма се стараем да привлечем вниманието на уважаемите клиенти предлагайки страхотни цени без реална конкуренция на пазара. Приветстваме ви с добре дошли и ще се радваме, да ви бъдем полезни.

Leave a Reply