Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Новият Gear VR – портал към нови изживявания и приключения

София, 30 септември 2016 г. – Samsung Electronics продължава своята лидерска позиция в сферата на носимите технологии и мобилната виртуална реалност със своя нов Samsung Gear VR, който вече е наличен в големите търговски вериги в България. Устройството се отличава с  подобрени лещи и ергономичност, както и разширена съвместимост с повече Samsung смартфони и USB устройства.

Gear VR осигурява завладяващо съдържание и поставя потребителите центъра на действието, за да достави ненадминато изживяване. В комбинация с някои от моделите смартфони Samsung Galaxy (Galaxy Note7, S7, S7 edge, Note5, S6, S6 edge and S6 edge+), устройството се превръща в портал към нови изживявания и невероятни приключения.

 

Най-очевидна промяна в Gear VR е новия цвят на тялото, Blue Black. Новият нюанс не само подобрява естетическия вид на устройството, но и предотвратява отражението на светлината, за да осигури по-увлекателно кинематографично преживяване, в сравнение с предходния модел. В допълнение, устройството вече разполага и с Home бутон, който мигновено насочва потребителите към Oculus Home, официалния портал на Gear VR.

Устройството идва и с USB Type-C и Micro USB конекторни модули, като е добавен и външен USB порт (USB Hub 2.0), за да осигури свързаност с трети USB устройства, както и зареждане на устройството по време на употреба. Благодарение на възможността да се свързва с по-широк спектър от външни сензори, контролери за движение и OTG USB памет, Gear VR предлага преживяване, което е по-интерактивно от всякога.

Новият Gear VR се отличава с по-големи лещи. С диаметър от 42 мм, лещите подобряват зрителното поле до 101 градуса, придавайки по-естествено усещане.

С кристално ясен Super AMOLED дисплей на Samsung устройствата, потребителите могат да се насладят на по-плавни изображения и по-висока скорост на кадрите с 60 кадъра в секунда, за да осигури по-малко замъгляване и трептене. В резултат на това, съдържанието за виртуална реалност става още по-реалистично чрез новия Gear VR.

За да се даде възможност на потребителите да се възползват напълно от новия Gear VR, Samsung предлага широк избор на висококачествено VR съдържание с интуитивна навигация.

С уеб браузъра на Gear VR, потребителите могат да разглеждат повече от 300 VR приложения, включително над сто игри, различни видео клипове, образователни приложения и завладяващи преживявания. Разделът Samsung Picks предлага списък от 15 препоръчани приложения за тези, които искат да изживеят нещо ново.

Браузърът е лесен за употреба, а завладяващият графичен потребителски интерфейс създава подходяща и безпроблемна среда, в която потребителите могат да се насладят на любимото си 2D и 3D съдържание.

За повече информация за продукта, моля посетете www.samsung.com/galaxy.

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

Leave a Reply