Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Нов щанд на Apple отваря врати в Техномаркет Mall of Sofia

На 26-ти септември 2015 г. (събота) в Техномаркет Mall of Sofia ще бъде открит първият по рода си Apple щанд на българския ритейл пазар.

По този повод в уикенда на 26 и 27 септември 2015 г. гостите на новия Apple щанд ще могат да се възползват от специални промоционални предложения с до -20% намаление от цената на най-търсените Apple продукти. Промоцията ще продължи до изчерпване на количествата в рамките на обявения период.

Откриването на търговския обект е част от глобалната програма White на Apple за позициониране на продуктите на бранда в ритейл веригите.

На новия Apple щанд в Техномаркет Mall of Sofia почитателите на марката ще могат да се запознаят с нейните продукти. Ще бъдат изложени iPhone 6 и iPhone 6 Plus, които се предлагат в Техномаркет от тази година. iPad ще бъде представен с най-новия iPad mini 4 и с най-тънкия и мощен iPad от серия Air 2, както и с iPad mini 3, вече с Touch ID. Разбира се, ще присъстват и подобреният MacBook Pro с Retina дисплей, както и най-новият 27-инчов iMac с Retina 5K дисплей със спиращите дъха 14.7 млн. пиксела. Посетителите ще могат да се запознаят с OS X Yosemite, най-развитата десктоп операционна система в световен мащаб и новото поколение iWork и iLife apps, които се получават безплатно като подарък с покупката на всеки нов Mac или iOS устройство.
С тази инициатива Apple засилва фокуса си в ритейл веригите в България и предоставя на потребителите възможност да преоткрият удоволствието от пазаруването на Apple устройства.

Клиентите, които желаят да научат повече за пълната гама от продуктите Apple и аксесоари за тях ще се радват на персонално отношение от специално обучените за целта консултанти на Apple, които ще бъдат постоянно на тяхно разположение на щанда.

Новият щанд ще предостави както на потребителите, така и на бизнес клиентите възможност да изживеят фантастично шопинг преживяване като изпробват лично продуктите и се убедят в техните качества, както и да получат професионална консултация.

Leave a Reply