Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Развлекателни

От днес мобилната игра Tap-Tap Dance налична и за iOS устройства

На 18.02. 2016г. българските разработчици Waphoo JSC стартираха мобилната игра – Tap-Tap Dance и в Apple App Store. Наскоро бе пуснат и много важен ъпдейт на играта в Google Play, който помени изцяло визията на героите. Промяната бе наложена от амбициите на екипа на разработчика непрекъснато да подобрява качеството и добавената стойност на продукта за крайния клиент- потребителя.

Tap-Tap Dance е втората самостоятелна игра, част от голямата 3D и VR мултиплейър образователната платформа за деца, която Уафуу разработва.

С музикаления си характер Tap-Tap Dance радва сетивата на меломаните. Неангажираща и увлекателна, Tap-Tap Dance носи настроение за цялото семейство.

Целта на играта е играчите да спазват ритъма на мелодиите, като натискат върху оцветените бутони в точния момент. Колкото повече напредват в играта, толкова по-бързи и прецизни трябва да бъдат реакциите им, за да трупат точки и покриват още нива.

Напълно безплатна Tap-Tap Dance е една добра тренировка на пъргавината и бързите реакции.

За компанията:
Уафуу е IT стартъп компания, която се стреми да добави стойност към начина, по който децата комуникират онлайн. Компанията разработва първият 3D и VR(Virtual Reality)мобилен образователен мултиплейър за деца от ново поколение. Момчетата от Waphoo използват Unity 3D технология, която позволява поддържане на възможно най-много платформи, но основния фокус пада върху мобилните версии. Проектът цели не само да забавлява децата, но и да ги образова чрез интересни игри, които правят обучението по-ефективно, интуитивно и лесно достъпно.

Leave a Reply