Превента ДДД – лицензиран убиец на хлебарки

Tweet Tweet Новите фирми за унищожаване на хлебарки използват съвременни инсектициди, които не вредят на човешкия организъм и в същото време водят до добри резултати. Именно такова поведение показва и […]

Новите фирми за унищожаване на хлебарки използват съвременни инсектициди, които не вредят на човешкия организъм и в същото време водят до добри резултати. Именно такова поведение показва и Превента ДДД, за която ще говорим в следващите няколко реда.

За скромната цена от 30 български лева вие можете да повикате фирма за пръскане срещу хлебарки. В нашия случай говорим за млад екип от момчета, които са решили да ни отърват от неприятните насекоми в дома или офиса.

Гореспоменатата цена обхваща опериране до 70 кв. метра площ, а ако имате по-голяма квадратура, то калкулацията е различна. Освен пълното изтребване на хлебарките и яйцата им, имате на разположение услуги по изтребване на мравки, кърлежи и дори гризачи.

Ние сме едни гърди пред конкуренцията, защото боравим с вносни препарати, а и познаваме леговищата на хлебарките и останалите насекоми и гризачи смущаващи, иначе спокойния ви сън. Докато другите спят, ние сме на мястото си и само очакваме вашите сигнали.

Превента ДДД се намира в град София и през лятото на 2014 година предоставя специални намаления за постоянни клиенти (частни домове, офиси, институции). Повече информация, за дейността на бригадата, ще получите на уебсайт www.preventa.bg или чрез позвъняване на един от двата мобилни телефони 0879 200 906 и 0879 200 907.

Компанията за дезинфекция, дезинсекция и дератизация предлага шест месечна гаранция за всички видове услуги. Условията за подписване на договор, ще видите на сайта ни.

Явно дойде времето, в което да кажем сбогом на хлебарките и вечните страхове свързани с тях. Бизнесът в страната намери още една полезна фирма, този път на име Превента ДДД.