Телевизорът Samsung SERIF e сред „Любимите неща на Опра за 2016“

Tweet Tweet САЩ, 7 ноември 2016 г. – Samsung Electronics, лидер на пазара за техника за домашно забавление през последните десет години, обяви, че телевизорът Samsung SERIF TV е сред […]

САЩ, 7 ноември 2016 г. – Samsung Electronics, лидер на пазара за техника за домашно забавление през последните десет години, обяви, че телевизорът Samsung SERIF TV е сред „Любимите неща на Опра” за предстоящия празничен сезон, според Опра Уинфри и редакторите на „O, The Oprah Magazine“. Samsung си партнира с френското дизайнерско дуо Ронан и Ерван Бурулек при създаването на SERIF TV, който естетически и технологично разширява границите на това, което се очаква от един телевизор.

Опра отличи Samsung SERIF TV за неговия уникален дизайн, с който телевизора хармонично се вписва в дома на потребителите, поставен върху шкаф или самостоятелно стоящ на пода. Със своята 4К резолюция и 40-инчов екран, Samsung SERIF TV предлага най-добро качество на картината. В допълнение, телевизорът се отличава с екслузивния интерфейс Curtain Mode, който прикрива съдържанието на екрана, за да предложи абстрактна представа за това, което се случва в заден план. Когато режима Curtain Mode е активиран, зрителите имат достъп до различни функции, като часовник, Bluetooth говорители, приложения и снимки.

„Samsung си сътрудничи с братята Бурулек, за да предефинира начина, по който изглежда един телевизор и неговите функции, за да отговори на нуждите на потребителите, които държат както от красивия дизайн, така и качеството на картината. За нас е голяма чест, че нашият уникален подход при дизайна на SERIF TV, e отличен и от Опра и нейния екип“, сподели Дейв Дас, старши вицепрезидент, Home Entertainment, Samsung Electronics America.

Всеки празничен сезон Опра и редакторите на списанието „O, The Oprah Magazine“ съставят списък с изключителни продукти, които са били представени през годината. Списъкът  „Любимите неща на Опра“ е един от най-уважаваните шопинг каталози и предоставя на потребителите достъп до безспорното мнение на Опра относно най-добрите продукти на годината.

„Всичко, което гледате, изглежда по-добре на този наистина елегантен смарт телевизор, който вашите гости могат да сбъркат с модерно изкуство. Независимо дали е върху шкаф или на своята стойка, този телевизор не е само красив – той разполага с различни приложения, цялостен уеб браузър, Wi-Fi, Bluetooth и много други екстри“, каза Уинфри.

Списъкът „Любимите неща на Опра“, включващ Samsung SERIF TV, може да бъде намерен на Oprah.com или в декемврийския брой на списанието “O, The Oprah Magazine”.

 

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.