Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Събития

„Фатална страст“ с Драго Драганов на петък 13-и

Драго Драганов влиза в кухнята и кани любителите на вкусната храна на вечер, изпълнена с „фатална страст“. В петък (13 февруари) едно от най-популярните лица на БНТ ще се присъедини към отбора на Dell’Arte Wine & Culture Club, за да зарадва гостите на заведението с невероятна комбинация от вкусове и аромати в уникални ястия, приготвени собственоръчно и то пред погледа на всички.

Началото на кулинарната си авантюра Драго ще постави със салата – микс от бейби спанак и рукола, круша и скариди, с воал от черен сусам. За основно е избрал тъмно пилешко филе, запечено с портокалов фреш и горчица и поднесено с черен и бял ориз, овкусен със сушени сливи. Финалът ще е грандиозен – оригинално италианско тирамису с тъмен шоколад.

„Драго е личност, чийто образ е изключително многолик. Той е певец, телевизионен водещ, конферансие в цирка. Малко хора обаче знаят, че е и отличен кулинар, а това е факт, който определено не бива да бъде пазен в тайна“, споделя управителят на Dell’Arte Wine & Culture Club Антония Балабанова.

От ресторанта обещават готовите храни, приготвени от Драго, да гарнират с изтънчени вина, а невероятната обстановка на арт клуба ще допринесе с пълна сила за петъчната „фатална страст“.

Цената на куверта е 25 лв., а адресът на Dell’Arte Wine & Culture Club е ул. „Д-р Любен Русев“ 6 (Casa Viva Residence).

Резервирайте своята маса на 087 701 60 60.

Местата са ограничени!

Leave a Reply