Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

За да продължите, моля въведете SMS кодУказания за ползване


За получаване на SMS код: Изпратете един SMS с текст MOZ на номер 1092 на стойност от 2 лв. без ДДС.


Подробни указания: Качването на публикация в сайта става, чрез попълване на SMS код, който се получава на вашия GSM телефон, след изпращане на един SMS до кратък номер 1092 с текст MOZ (с латински букви). Валидно е за мобилни телефони в мрежата на всеки от българските мобилни оператори. До няколко секунди, като отговор ще получите обратен SMS пратен до вашия телефон, който ще съдържа еднократен SMS код от няколко латински букви и цифри.

Важно! Веднага след като получите кода, го въведете внимателно в полето SMS код горе и натиснете бутон [Проверка]. Ако кодът е верен ще продължите към страницата, за добавяне на нова публикация. Всички полета са задължителни за попълване. Проверете внимателно данните, защото ако публикацията не отговаря на Правилата на сайта, няма да бъде публикувана.


Ограничена отговорност: Ползвате услугата така както е. Сайтът не носи отговорност за въпроси свързани с ползването или невъзможност за ползване, породени от технически проблеми на хостинга на сайта. Услугата за плащане с SMS се предоставя от външен оператор и сайта не носи отговорност при технически проблеми и невъзможност за плащане или за неполучен обратен SMS код. При подобни проблеми, моля пишете до нашия имейл адрес за извършване на проверка и оказване на съдействие. Не носим отговорност за публикации, които съдържат линкове към сайтове, които нарушават законите на страната или могат да бъдат определени като неподходящи за деца. Ако забележете такива линкове в сайта, моля свържете се с нас по имейл. Подобни линкове или цялата публикация ще бъдат незабавно изтривани от сайта ни независимо, че са били заплатени. Предплатената сума не се възстановява. Изпращането на SMS не ви гарантира по никакъв начин публикуване на материала. Плаща се за преглеждане на текста от Редактор, не за самото публикуване в сайта. Публикации, което нарушават правилата може да бъдат изтрити от сайта. Автори на материали, които често имат непубликувани материали, може да им бъде ограничен достъп до сайта. Горните условия помагат, вашите публикации да бъдат по-бързо преглеждани от Редактор на сайта и да бъдат публикувани само качествени материали.