Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Развлекателни

cash4feedback – иновативна мобилна платформа за споделяне на обратна връзка навлиза в България

В България усилено навлиза на пазара мобилна платформа cash4feedback, която позволява на всеки неин потребител да печели пари, само като споделя мнението си за бизнесите, които намира за важни и като изпълнява разнообразни задачи за тях.

cash4feedback e мобилна платформа с приложения за Android и iPhone, която дава възможност на българи, а и скоро на всички европейци, да споделят мнението си и да оценяват важните за тях бизнеси, както и да правят проверки на тяхното качество, подобно на тайни клиенти. Но отвъд това, потребителите могат и да изпълняват забавни и интригуващи задачи, да доказват талантливостта си в разнообразни конкурси и да участват в социални и общественополезни инициативи и за всичко това – да печелят ежедневно, експедитивно и лесно, от удобството на тяхното мобилно устройство.

За разлика от други платформи за обратна връзка, в cash4feedback освен задаване на различни типове въпроси има разнообразни възможности, които позволяват на организациите не само да съберат мнението на техните клиенти, но им предоставя и практически неограничени възможности за ангажиране на техните клиенти/потребители по нови и завладяващи начини. Например някои от задачите биха могли да включват заснемане и прикачване на снимка, пускане на таймер за отмерване на време, отваряне на уеб страница, сравнение по снимка и десетки други действия, които потребилите биха могли да направят. Отвъд тях, благодарение на гъвкавостта на платформата, е възможно интегрирането на всякакви нови функционалности спрямо изискванията и желанията на организациите. Но това, което отличава тази мобилна платформа и я прави толкова удобна за компаниите и толкова привлекателна за потребителите, е колко улеснен и скоростен е процесът по получаване на спечелените печалби.

Изплащането на печалбите в cash4feedback се случва буквално мигновено. Всичко това става възможност с изцяло завършената интеграция с популярната компания за платежни услуги – EasyPay (http://easypay.bg). Единственото, което потребителите трябва да направят, е да натиснат един бутон в мобилното си приложение и спечелените от тях пари ще са моментално готови за изтегляне от всяка една удобна за тях каса на Еаsypay, които са повече от 2300 на брой в цяла България.

И платформата се развива с пълна сила и до днес, като всеки ден десетки потребителите се присъединяват, а все повече и повече бизнеси отварят вратите си за клиентското мнение и търсят възможности за нови канали, и начини за маркетиране на техните продукти и услуги.

CASH 4 FEEDBACK LTD. (http://cash4feedback.com) е компания регистрирана във Великобритания и неин собственик и управител е Георги Байчев, който е създател на компанията за софтуерни решения – Итеко ООД (http://iteco.bg), специализирана в разработката на мобилните платформи и приложения. Изработката на cash4feedback продължава близо 3 години, в които фирмата се консултира с организации в България и чужбина, с многогодишен опит в събирането на обратна връзка от клиентите, както и с изготвянето и регулирането на така наречените “тайни проверки” на предлаганите продукти и услуги (mystery shopping). На базата на техните съвети платформата интегрира в себе си многобройни функционалности и възможности, които досега не са разпространени на европейски пазар. Благодарение на тях и с оглед на българския финансов пазар cash4feedback представлява иновативен канал за печелене на допълнителни приходи и за споделяне на обратна връзка за крайните потребителите, и така се превръща и в нов, и доходоносен метод за социален и масов маркетинг.

Leave a Reply