Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

iRent BG представя актуални промоции за автомобили под наем

iRent BG представя новите промоции за леки автомобили под наем през месец май 2014 година, с които ви гарантира пълен комфорт при употребата на ремомираните рент а кар услуги, с марката AutoTrade.

До този момент ние показахме, че сме една от водещите компании за наем на моторни превозни средства, като спортни коли, лимузини, комби варианти, микробуси или джипове.

От уебсайта на фирмата www.irent.bg може да направите резервация на автомобил следвайки инструкциите. Посочете марката и модела на желаното МПС, както и времето, за което го наемате но не по-малко от 24 часа.

Както и сами ще се уверите промоциите ни са валидни, а ако имате допълнителни въпроси, винаги може да ги зададете на e-mail адрес sofia@irent.bg за района на София или използвайки телефон :02 87 030 85 (обикновен градски разговор).

За групи и делегации предлагаме автомобили под наем, с присъствието на професионален шофьор, който ще ви следва навсякъде в страната. Искаме да се чувствате добре и правим всичко по силите си, за да бъде така.

Имаме офиси във Пловдив, Варна, Бургас и други ключови места. Гарантираме пълната изправност на нашите леки коли, както и перфектното обслужване от страна на служителите ни.

За разлика от много рент а кар компании, ние няма да ви бавим излишно, а ще ви помогнем да получите толкова важната услуга, без пазарлъци, спънки и напрежение. В ообщение, ще напишем, че ако искате сигурен наем на автомобил, то ние сме тези, които ще го доставим до посоченото от вас място. Очакваме ви на посочените в материала адреси.

Leave a Reply