Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

РеБранд разширява дейността си с производство на нови рекламни продукти

РеБранд разширява стратегията си за навлизане на пазара на широкоформатния печат с нова технология за брандиране, позволяваща производство на категория продукти – Флагове и Знамена.

Флаговете са един от най-добрите начини за увеличаване на разпознаваемост на даден бранд чрез по-голяма видимост. Подходящи са за събития, изложения, магазини, състезания, откриване на обекти, промоции, нови сгради и т.н.
Рекламните флагове са няколко вида:

Тип FEATHER/KNIFE
Това е най-използваният тип плажно знаме. Изключително устойчив на екстремни външни условия. Дизайнът му, с извита горна част и свободния долен край, привлича погледите на минувачите.

Тип TEARDROP
Най-популярният флаг във форма на сълза. Препоръчваме тази кройка, ако държите на по-нестандартен флаг. Подходящ е за диагонално разположени или обемни лога. Повече място за вашата реклама. Подходящ е за вътрешни условия.

Тип RECTANGLE/BLOCK
Доближава се до най-класическия вариант на флаг. Дава възможност за най-голяма рекламна площ в целия размер. Препоръчваме го за официални събития и по-консервативни брандове.
Подходящ за вътрешни дисплеи или външна реклама. Удобната форма го прави лесен за пренасяне и поставяне.

ПО ПОРЪЧКА
Персонализираните хоризонтални флагове са оригинално решение за промотиране на вашия бранд. От обикновен флаг с лого до интересен двустранен флаг с рекламни съобщения и промоции.
Може да бъде класическо знаме, стоящо на пост пред всяка административна сграда или фасада. Размерите и ушиването могат да бъдат най-разнообразни. Пропорцията най-често е 5:3.
Потребителите могат да открият портфолиото ни с продукти и флагове на rebrand.bg

Leave a Reply