Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Samsung разкри новия Galaxy Note7, интелигентният смартфон, готов за големи идеи

София, 3 август 2016 г. – Samsung Electronics продължава да води пазара на смартфони с Galaxy Note7 чрез надграждане на лидерството на компанията в категорията с иновативни характеристики, които определят нов стандарт за устройствата с голям екран. С изискана изработка, първокласни материали и уникален, симетричен модерен дизайн, Galaxy Note7 предлага:
• Прахо и водоустойчив корпус и S Pen (IP68) *
• Най-високо ниво на сигурност, което съчетава Samsung Knox с биометричнo удостоверяване, включително нова функция за сканиране на ирис
• Пълно потапяне в развлекателните функции с HDR видео възможности за стрийминг.
Galaxy Note7 постига баланс между работа и забавление, като дава възможност на хората да постигнат повече от това, което те смятат, че е възможно със смартфон.
Galaxy Note7 съчетава производителност и забавление, със силни защитни функции. Предлагащ стабилна екосистема, той е идеалното устройство за тези, които искат да постигнат повече в живота „, каза DJ Кох, председател на Mobile Communications Business, Samsung Electronics. „Животът се движи по-бързо от всякога сега, така че ние създадохме Galaxy Note7 да помогне на потребителите да направят нещата по-лесно, винаги и навсякъде.“
S Pen на Galaxy Note7: Бързо и лесно осъществява идеите Ви
Подобреният S Pen на Galaxy Note7 е повече от просто инструмент за писане – това е средство да правите повече неща, по-ефективно и точно. Потребителите могат да осъществят идеите си в момента, в който получат вдъхновение, дори без отключване на екрана с помощта на Screen off memo и просто прикачат бележката на Always On Display. S Pen също така дава възможност на потребителите лесно да създават и споделят GIF анимации чрез Smart Select. В допълнение, новите функции в Air Command, включително за увеличаване и превод, дават възможност на потребителите да увеличават екрана или да превеждат от чужди езици с просто доближаванена S Pen. Още по-лесно е да се достигне до най-доброто от творческите способности на S Pen със Samsung Notes, новo обединено приложение, което позволява на потребителите да нахвърлят ръкописни бележки, да рисуват или редактират бележки на едно място.
Новият S Pen пише с лекота и прецизност. По-малкият 0,7 mm накрайник и подобрената чувствителност към натиск дават усещане за реална писалка. Със спокойствието, че IP68 предлага водоустойчивост, S Pen на Galaxy Note7 позволява на потребителите да изразят мислите си без прекъсване, дори когато екранът се намокри.

Подобрена сигурност: Вече само за миг
Samsung разбира колко е важно съдържанието на телефона на потребителите да бъде защитено. Съчетано със Samsung Knox, водеща в индустрията платформа за сигурност, Galaxy Note7 осигурява повишена сигурност и неприкосновеност на личния живот, с много напреднала биометрична идентификация, включително скенер за пръстови отпечатъци и ирисова технология за сканиране. Galaxy Note7 предлага повече опции за удостоверяване, които могат да се използват взаимозаменяемо в зависимост от това как хората използват телефоните си, където и да са, или каквото и да правят.
Galaxy Note7 внушава допълнителна увереност на потребителите чрез Secure Folder, отделна папка, която добавя още едно ниво на удостоверяване, за да запазите личната си информация в безопасност. Технологията за разпознаване на ириса също ще се използва за идентифициране при сигурни покупки, направени чрез Samsung Pay **.
Най-доброто забавление в този клас
Телефонът е един от най-важните екрани в живота на потребителите, тъй като е с тях през цялото време. Galaxy Note7 разполага с разкошен, извит 5.7-инчов QHD Super AMOLED екран, доставящ ярка и поглъщаща картина на смартфона. Той е готов да споделя HDR видео, което дава възможност за изживяване като на кино, включително чрез по-ярки цветове и по-дълбоко черно, които осигуряват, че потребителите ще получат пълното изживяване, което режисьорът е предвидил. Galaxy Note7 предлага също Game Pack, достъпно чрез Google Play, включително топ заглавия игри, по-лесен процес на заявяване и нови потребителски ползи.
Чрез съчетаване на Galaxy Note7 с новия Gear VR от Oculus, потребителите могат да изпитат висококачествена виртуална реалност почти навсякъде. Невероятният Super AMOLED екран и мощният процесор на Galaxy Note7 доставят ултра-поглъщащо изживяване. Обширната и все по-нарастваща библиотека от приложения, снимки, игри и други поставя потребителите в центъра на действието. Дали това е следващото ниво игри или пътуване до места, където потребителите никога не са били,винаги има нещо ново, което да открият.
За хората, които живеят, за да се създават, разказват истории и пренасят други хора до напълно нови светове, Galaxy Note7 може да се използва с новата Gear 360 камера с висока резолюция (3840×1920), за да уловят, редактират и споделят 360-градусови снимки и видеа в движение. Тези спомени могат да бъдат споделяни с приятели чрез платформи като YouTube 360 и Facebook, и могат да бъдат изживени повторно с потапяне във виртуалната реалност чрез Gear VR.
Galaxy дизайн и изискана изработка
С Galaxy Note7, Samsung продължава да предизвиква границите на инженерството, за да усъвършенства изживяванията за потребителите чрез иновативен дизайн. Всеки ръб, повърхност и детайл от дизайна на устройството е прецизирана, за да се осигури по-удобен захват, по-лесна работа с една ръка, и дълготрайност с Corning® Gorilla® Glass 5. Въпреки че Galaxy Note7 разполага с голям екран, благодарение на уникалния двойно извит симетричен дизайн, остава балансиран и лек с елегантното усещане, което потребителите вече обичат от предишните модели от серията Galaxy. Извитият екран на Galaxy Note7 позволява да използвате многофункционалния Edge панел за бърз достъп до приложения, новини и функции с едно почукване.
Galaxy Note7 е оборудван със съвременната камера, въведена при Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge. Технологията с Dual Pixel сензор, широкият отвор на блендата и бързият авто фокус работят заедно, за да се създадат ясни и красиви снимки, дори при слабо осветление.
В допълнение към вградената 64GB памет, Galaxy Note7 предлага разширяема памет чрез поддръжка на microSD карти до 256GB. Galaxy Note7 е оборудван с батерия 3,500mAh, лесно управление на консумацията на батерията чрез приложението Smart Manager, и бързо зареждане чрез новия USB-C порт. Galaxy Note7 поддържа и безжично зареждане.
Нова линия от аксесоари ще бъде на разположение, за да допълнят Galaxy Note7, включително новият S View Standing Cover, лек и портативен калъф, който може да се използва за закрепване на устройството под ъгъл от 60 градуса за лесно гледане на съдържание, както и един водоустойчив IP68 калъф-батерия за зареждане по време на движение.

Създаване на телефон + екосистема за свързани изживявания
Galaxy Note7 е повече от просто един смартфон; това е точката на свързване към екосистема от устройства, софтуер и услуги на Samsung. Потребителите могат да следят техните фитнес занимания на Gear Fit2 или Gear IconX и проследяват своите данни чрез S Health 5.0. ** В допълнение към точното проследяване и измерване, новият S Health дава възможност на потребителите да поддържат връзка със семейството и приятелите си чрез споделяне на фитнес ъпдейти или като се конкурират в приятелски предизвикателства един с друг.
С Galaxy Note7, потребителите могат да използват ирис скенера за достъп до услуги с добавена стойност на Samsung като Samsung Pay ** за бързи и лесни мобилни плащания.
Smart Switch функцията е подобрена допълнително със Samsung Cloud чрез осигуряване на непрекъснато архивиране и лесно прехвърляне на съдържание, включително данни, приложения, настройки и оформления между устройствата. Потребителите на Galaxy Note7 ще могат да използват до 15 GB свободно пространство за съхранение и възстановяване на информация на Samsung Cloud. **
Galaxy Note7 ще бъде наличен в партньорската мрежа от 2 септември, и ще се предлага в Blue Coral, Silver Titanium и Black Onyx.

За допълнителна информация относно продукта, моля посетете www.samsungmobilepress.com , http://news.samsung.com/galaxy или www.samsung.com/galaxy .

Предварителните поръчки за покупка на Galaxy Note7 в България ще стартират от 16 август 2016. Клиентите, които заявят предварително покупката на Galaxy Note7 чрез партньорската мрежа **** ще могат да го получат 3 дни преди официалната премиера в България.

* Прахо и водоустойчивост на базата на IP68 рейтинг(потапяне до 1,5 метра до 30 минути)
** Достъпността и обхватът може да се различават в различните региони и условия на пазара.
*** Всички функционалности, характеристики, спецификации и друга информация за продукта, предоставена в този документ, включително, но не ограничени до ползи, дизайн, ценообразуване, компоненти, производителност, достъпност и възможности на продукта подлежат на промяна без предупреждение или задължение.
**** Офертите за предварителна продажба варират в зависимост от местния пазар.

За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, преносимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. Водещи сме и в пространството на Internet of Things с отворената платформа SmartThings, широко портфолио от умни устройства и проактивно сътрудничество с различни индустрии. За нас работят 319 000 души в 84 страни с годишни продажби от $196 милиарда. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.
###

Leave a Reply