Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Samsung стартира продажбите на Portable SSD T3 на българския пазар тази седмица

София, 27 юни 2016 г. – Samsung Electronics обяви, че Samsung Portable SSD T3, висококачествен външен твърд диск (SSD) с размер колкото длан, ще бъде наличен на българския пазар от тази седмица. Оборудван с вертикалната архитектура на Samsung V-NAND и технологията SSD TurboWrite, T3 дискът осигурява подобрена производителност и позволява на потребителите, създателите на съдържание, бизнес и IT специалистите, бързо и лесно да съхраняват и прехвърлят мултимедийно съдържание с големи размери от различни устройства.

„След успешната световна премиера на Portable SSD T1 през 2015 г., направихме няколко значителни подобрения на Т3 модела, базирайки се на обратната връзка и нуждите на нашите потребители, по специално създателите на съдържание и бизнес експертите“, каза Ун-Су Ким, старши вицепрезидент „Branded Product Marketing, Memory Business“, Samsung Electronics. “T3 доставя изключителна производителност, капацитет за съхранение и сигурност, от които се нуждаят външните устройства за съхранение, за да отговорят на днешният мобилен начин на живот. Това е новият портативен външен диск за съхранение, на който могат да разчитат потребителите във всяка една ситуация или среда”.

Външен диск за съхранение от по-висок клас

С възхода на 4K съдържанието, потребителите все повече разчитат на външни решения за съхранение, докато търсят по-високи скорости на трансфер на данни и голям капацитет на различни устройства. Т3 дискът осигурява решение на тези проблеми, като позволява изключително бързо прехвърляне на файлове, с максимална скорост на обмен на информацията до 450MB/s и интерфейс USB 3.1, което е до четири пъти по-бързо от традиционните външни HDD решения.

Мобилност и надеждност, подходящи за начин на живот в движение
Разработен специално за днешния мобилен начин на живот, Portable SSD T3 е компактен, лек и здрав. Дискът е по-малък на размери от стандартна визитна картичка и тежи приблизително 50 грама, като позволява на потребителите лесно да пренасят големи количества данни навсякъде.

За разлика от стандартните HHD дискове, SSD дискове не разполагат с движещите се части и по този начин T3 е по-добре защитен от повреда или загуба на данни. Отличаващ се с тригодишна гаранция, нов, устойчив на удар метален корпус и вътрешна рамка, T3 дискът може да издържи на падане от два метра височина, докато интегрираната Thermal Guard функция предпазва от прегряване при екстремни температури.

Повишена съвместимост и сигурност на данните
Т3 дискът разполага с USB 3.1 Type C конектор и е съвместим с широка гама от устройства с USB поддръжка, включително най-новите смартфони и таблети с Android, както и компютри с Windows или Mac OS. Потребителите могат да прехвърлят данни от T3 диска до компютър и обратно, да достигат до съдържанието на T3 чрез мобилните си устройства и да видят мултимедийното съдържание на диска на широкоекранни устройства, като телевизори. T3 използва широкоразпространената файлова система exFAT като формат по подразбиране, за да осигурява на потребителите безпроблемната работа. Дискът работи и с новото мобилно приложение Samsung Portable SSD за Android, с което потребителите могат да сменят паролата си и да проверяват оставящия свободен капацитет. В допълнение, дискът поддържа 256-битова АЕS технология за криптиране за високо ниво на сигурност и защита при устройствата, базирани ни Windows, Mac и Android.

Продажбите на Samsung Portable SSD T3 ще старират тази седмица в мрежата на Техномаркет.

Leave a Reply