Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Samsung Electronics излиза на гейминг сцената с нови извити монитори

София, 16-ти юни 2016 г. – Samsung Electronics разширява своето присъствие на гейминг пазара, като предлага на потребителите иновативни начини да се потопят в играта. С представянето на първите извити гейминг монитори (CF591, CF391 и CF390), Samsung спомага за трансформирането на PC гейминг изживяването.

Представени за първи път на изложението CES през януари 2016 г., извитите гейминг монитори на Samsung са проектирани да съответстват на естествената форма на човешкото око. Дизайнът включва радиус на дъгата от 1800 мм, който осигурява по-голямо зрително поле, повишава възприемането в дълбочина и намалява напрежението в очите. Мониторите CF591, CF391 и CF390 се отличават с контраст 3000:1, който създава по-дълбоки оттенъци на черното, довежда до минимум изтичането на светлина и води до по-ясна и цялостна картина.

С навлизането си на гейминг пазара, Samsung цели да достави по-плавно гейминг изживяване, което поддържа зрителското внимание. Всеки от извитите гейминг монитори на Samsung поддържа технологията AMD FreeSync™ през HDMI®, която синхронизира скоростта на обновяване на екрана, за да съответства с графичната карта на потребителите и намалява латентността и забавянията.

„Мултимилионната гейминг индустрия продължава да се развива и геймърите изискват висококачествени монитори, които осигуряват по-ярко и реалистично изживяване. Развълнувани сме да демонстрираме как нашите нови извити монитори гарантират безпрецедентно качество на картината на най-разпознаваемите и популярни игри на пазара. Продължаваме да разширяваме нашето присъствие в този конкурентен сектор и с нетърпение очакваме следващите подобрения при нашите дисплеи, които ще отговорят на най-неотложните нужди на геймърите,“ каза Сеог-ги Ким, старши вицепрезидент, Visual Display Business, Samsung Electronics.

Извитите монитори CF591 на Samsung можеха лесно да бъдат намерени на гейминг събитието EA Play на EA Games, което се проведе от 12-ти до 14-ти юни в Лос Анджелис. По време на конференцията, EA Games използваха монитора CF591, за да представят предстоящите версии на няколко игри, включително FIFA 17, Madden NFL 17 и Titanfall 2.

Samsung ще стартира и промоция, която дава възможност на играчите да се насладят на конкурентна среда от ново поколение. Между юни и септември 2016 г., всеки американски или европейски потребител, закупил нов извит монитор CF39 или CF591 на Samsung, ще получи избрана игра, разработена от EA Games*, като FIFA 16, Need for Speed, Battlefield 4 и Battlefield Hardline.

Участниците в промоцията ще получат промоционален код на тяхната касова бележка, чрез имейл и/или на уебсайта на Samsung (www.samsung.com). С този код може безплатно да бъде свалена игра от уебсайта на EA Games (www.ea.com).

Повече информация за извитите гейминг монитори на Samsung може да намерите на news.samsung.com.

*Забележка: Подробностите за промоцията на Samsung и EA Games, включително продължителност, наличност и разновидност на игрите, могат да варират за различните райони. Потребителите могат да посетят www.samsung.com, за да потвърдят детайлите на промоцията за конкретен район.

За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. Водещи сме и в пространството на Internet of Things с отворената платформа SmartThings, широко портфолио от умни устройства и проактивно сътрудничество с различни индустрии. За нас работят 319 000 души в 84 страни с годишни продажби от US $196 милиарда. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

Leave a Reply