Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Samsung Electronics интегрира операционната система Tizen в своето SMART Signage портфолио

София, 14-ти юни 2016 г. – Samsung Electronics демонстрира най-новите допълнения към своето водещо портфолио от Digital Signage решения и визуални дисплеи по време на търговското изложение InfoComm 2016. InfoComm е най-голямата годишна глобална конференция за професионална аудио и видео техника, която се проведе в периода от 4-ти до 10-ти юни 2016 г. в Конгресния център в Лас Вегас и бе посетена от повече от 40 000 участника от 110 държави.

„Като световен лидер при решенията за Digital Signage, ние се стремим да откриваме нови възможности, които помагат на нашите партньори да доставят завладяващо съдържание и различно изживяване на потребителите. Развълнувани сме да представим най-новите допълнения към портфолиото ни от модерни визуални дисплеи на изложението InfoComm и да демонстрираме как тези технологии могат да разрешат важни предизвикателства и да доведат до растеж в днешната забързана бизнес среда“, каза Сеог-ги Ким, старши вицепрезидент, Visual Display Business, Samsung Electronics.

Мощна Signage платформа от четвърто поколение с Tizen
От началото на 2016 г., новите Digital Signage технологии от P серията на Samsung се отличават с подобрената платформа Samsung SMART Signage Platform (SSSP 4.0) от четвърто поколение и операционна система Tizen. Благодарение на Tizen, SSSP осигурява по-висока графична производителност и безпроблемно възпроизвеждане на съдържание, за да разшири възможностите на визуалните дисплеи на потребителите и да достави по-ярко и запомнящо се изживяване.

Задвижвана от Tizen, четвъртото поколение SSSP платформа разполага с обновен графичен двигател, който ускорява времето за реагиране, взаимодействие и скорост на зареждане. Платформата също позволява на потребителите да управляват съдържанието по-бързо чрез самостоятелен „всичко-в-едно“ екран.

Подобрената SSSP 4.0 позволява на потребителите да разработват уеб-базирани приложения, като предлага HTML5 поддръжка и цялостен набор от инструменти, включително Web Simulator и Tizen Emulator. Гъвкавостта на новата платформа разширява възможностите на потребителите за създаване на съдържание, като същевременно намалява времето за активация.

Цялостно управление на бизнес дисплеи
Като ключов компонент на подобрената платформа SSSP 4.0, програмата MagicInfo Server 4.0 на Samsung дава възможност на потребителите да управляват цялата мрежа от дисплеи от всяка една локация чрез централизиран сървър. Надеждна и лесна за употреба, MagicInfo Server 4.0 интегрира функциите за стрийминг на съдържание Backup Player и DataLink.

Подобрената програмата MagicInfo Server 4.0 предлага на корпоративните потребители подробен набор от инструменти за създаване на съдържание и графици. Програмата допълнително улеснява програмирането на съдържание чрез дизайн, който не се нуждае от JavaScript или допълнителни плъгини и спестява ценно време.

Надежден самостоятелен дисплей
Новите самостоятелни дисплеи на Samsung (PHF и PMF серия) осигуряват елегантно, силно и практично Signage решение за места с пространствени ограничения. Отличаващи се с тънък дизайн (29.9 мм дълбочина) и тясна рамка (6.9 мм), PHF и PMF дисплеите са сред най-тънките на пазара и могат да приспособят редица бизнес настройки. Самостоятелните дисплеи с Tizen са проектирани за непрекъснато излъчване на съдържание, а интегрираният централизиран инфрачервен (IR) приемник допълнително гарантира продължителното изпълнение във всяка една среда.

Множество допълнителни характеристики на дизайна позволяват на PHF и PMF дисплеите да доставят ясна и ярка картина независимо от местоположението. Предният панел с покритие срещу отблясъци намалява отраженията от естествената и околната светлина, за да гарантира непрекъсната четливост.

Водещи за индустрията широкоформатни външни дисплеи
Новите широкоформатни външни дисплеи от OHF серията на Samsung бяха представени за първи път на InfoComm. Обявенa за водеща при широките външни Signage дисплеи, OHF серията разполага с модели с различни размери (46-, 55-, 75- и 85-инча), като всеки един от тях предлага тънък дизайн за по-въздействащо възпроизвеждане на съдържание.

Дисплеите от OHF серията са оборудвани със SSSP 4.0 и операционната система Tizen, осигурявайки по-бързо и надеждно разработване и възпроизвеждане на съдържание. Вградената захранваща кутия намалява броя на оперативните компоненти до една единствена система, като рационализира управлението. Проектирани за всякаква външна среда, дисплеите от OHF серията могат да издържат на температури от -30 до 50 градуса, без това да възпрепятства производителността. В допълнение, зрителите могат да се възползват от външно закалено стъкло, яркост от 2500 нита и контраст на картината 5000:1, което гарантира, че съобщението ще бъде видяно ясно по всяко време и място.

Видео стени с тънка рамка
Видео стените UHF-E с тънка рамка (1.7 мм) са оптимизирани за вътрешна употреба в търговски и корпоративни обекти. Те комбинират ново поколение възможности за управление на цветовете и подобряване на качеството на картината в едно широкоформатно Signage решение, което предлага ясна картина с постоянно качество. Ултра-тънкия дизайн позволява на зрителите да се фокусират по-добре върху съдържанието на дисплея, без да се разсейват. Моделът UHF-E предлага същата надеждност и точност на цветовете, както своя предшественик, и представлява стилен дисплей за непрекъснато възпроизвеждане на съдържание.

LED Signage, който позволява промяна на пикселите
Създаден за конферентни зали, контролни зали и среди, в които се събират клиенти, вътрешният дисплей Samsung SMART LED възпроизвежда картина с отлично качество при много ниска цена за експлоатация. Дисплеите от серията разполагат с първокласни диоди и позволяват промяна на композицията на пикселите от 1,5 до 2,5 мм, което осигурява отлична видимост и отговаря на конкретните нужди на потребителите. Тези характеристики, в комбинация с използваните компоненти, позволяват на дисплея да възпроизведе същите дълбоки нива на контраст, реалистична картина, точност на цветовете и качество на картината, които зрителите очакват от най-новите LED телевизори на компанията. По този начин, компаниите могат винаги да разчитат, че картината ще се забелязва дори в пълни с хора търговски помещения.

За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. Водещи сме и в пространството на Internet of Things с отворената платформа SmartThings, широко портфолио от умни устройства и проактивно сътрудничество с различни индустрии. За нас работят 319 000 души в 84 страни с годишни продажби от US $196 милиарда. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

Leave a Reply