Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Samsung Electronics представи нова серия мултифункционални устройства за печат за малките и средни предприятия – ProXpress C30

София, България – 9 март 2016 г. – Samsung Electronics представи нова серия мултифункционални устройства за печат ProXpress C30, която предлага по-ниски оперативни разходи и по-висока продуктивност. Серията ProXpress C30 е оптимизирана за малки и средни предприятия и предназначена най-вече за компаниите от сектори като търговия на дребно и услуги, където качеството, лесната употреба и ниските оперативни разходи са приоритет. Серията включва три модела мултифункционални устройства (МФУ): C3010ND, C3060ND и C3060FR.

„Samsung Electronics се е утвърдила като производител на продукти, които предлагат надеждност и производителност при ниски цени за експлоатация, за малките и средни предприятия,“ каза Дейвид СУ Сонг, старши вицепрезидент на Printing Solutions Business в Samsung Electronics. „С наличието на пълно портфолио от ефективни бизнес решения за печат, Samsung ще продължи да развива умната офис среда, която подобрява управлението на документопотока и печата в организациите.

С устройствата за печат от серията C30, компаниите могат да намалят разходите си за печат, благодарение на факта, че серията работи с тонер касети с голям капацитет. Оперативните разходи се намаляват допълнително и благодарение на технологията Samsung Instant Fusing System, която осигурява по-кратко време за стартиране на принтера, по-бърза скорост на печат и по-ниска консумация на енергия.

Друга ключова характеристика на устройствата от серията C30 е високото качество на изображението. Мултифункционалните принтери поддържат резолюция от 9600×600 dpi и технологията Samsung Rendering engine for Clean Pages (ReCP). С тях принтираните, копирани и сканирани документи и образи са оптимизирани, с избягване на ненужните детайли и подобряване на неясните елементи.

В сравнение с предишното поколение мултифункционални устройства на Samsung, серията C30 предлага следните подобрения: скоростта на печат е увеличена от 26 страници в минута на 30 страници в минута; капацитетът на тонер касетите е увеличен на 8/5 хиляди копия; капацитетът за зареждане на хартия също е увеличен до 1 400 страници. Серията C30 използва двуядрен процесор на 800MHz, който е 50% по-бърз спрямо предишните модели, което спомага за по-бързия печат, копиране и сканиране.

Мултифункционалните устройства от серията C30 могат да работят с всяко устройство със Samsung eXtensible Open Architecture (XOA) и с избрани решения на независими доставчици като Rindale, Scanshare и Cirrato. Потребителите могат да намерят повече информация за продуктите от серията C30 от Samsung Printing Catalog – приложение, достъпно за собствениците на таблети и смартфони, което осигурява богата информация за решенията за печат на Samsung.

Leave a Reply