Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Samsung представи следващата иновация в телевизорите

Samsung Electronics представи новата категория телевизори QLED – Q9, Q8, и Q7 – на стилно събитие в България. QLED телевизорите предлагат драстично подобрена производителност, с точно пресъздаване на цветното пространство DCI-P3 и възможност за възпроизвеждане на 100 процента от обема на цветовете. Всички модели от новата категория са вече налични в търговската мрежа в България в различни размери.

“Новата гама QLED телевизори предлага несравнимо визуално изживяване и забележителен дизайн и се фокусира изцяло върху потребителите. Благодарение на своите иновации при качеството на картината, новите модели поставят началото на нова ера в телевизията“, каза Димитър Вълев, Директор отдел „Аудио-видео продукти“  в Samsung България.

Новите QLED модели, включително Q9, Q8 и Q7, се отличават с подобрена ефективност на светлината и стабилността, както и с по-широк от всякога цветови спектър. Гамата QLED се характеризира и с дълбоки нива на черното и HDR оптимална яркост до 2000 нита, а панелът е с дизайн, който намалява отблясъците, така че потребителите да могат да виждат всеки отделен детайл с изключителен контраст. Телевизорите поддържат това ниво на представяне независимо къде е седнал зрителя – цветовете и картината запазват постоянно качество от всеки зрителен ъгъл.

Q Картина: Цветове, толкова реални, че можеш да ги вкусиш

Новата серия QLED телевизори се отличават с Quantum Dot технология от ново поколение, за да предоставят най-доброто съчетание между светлина и цвят, налично в дисплей технологиите в момента. Моделите адресират всички основни аспекти на качеството на картината, включително зрителния ъгъл, обема на цветовете, яркостта и подобрения контраст. QLED телевизорите са първите в индустрията, които могат да възпроизведат 100 процента от обема на цветовете, което е потвърдено от Verband Deutscher Elektrotechniker. В допълнение, гамата QLED за 2017 г. получи ULTRA HD PREMIUM сертификат от UHD Alliance (UHDA).

Q Стил: Пасва перфектно на всеки дом

Подобренията в дизайна и функционалността на серията QLED телевизори включват прозрачен кабел, чрез който всички периферни устройства могат да бъдат събрани и свързани с телевизора, както и стойка за стена, която елиминира разстоянието между стената и поставения телевизор. В допълнение, Samsung предлага и две нови елегантни стойки – Gravity и Studio, с които QLED телевизорът се превръща в красива част от интериора на дома.

 

Q Смарт:  Всичко, което ти е необходимо

Smart Hub на Samsung предлага още по-интуитивно и комплексно изживяване, директно на QLED телевизора. В комбинация с най-новата версия на приложение Smart View, налично за Android и iOS, потребителите могат да се наслаждават на своя персонализирана версия на интерфейса. В допълнение, универсалното дистанционно на Samsung е подобрено, така че да поддържа още повече устройства и да предлага гласов контрол за повече ТВ функции.

За повече информация относно новата гама QLED и иновативната Quantum Dot технология, моля посетете http://www.samsung.com/bg/tvs/qled/overview/.

 

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

Leave a Reply