Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Shell с впечатляващи годишни резултати от продажби на храни и напитки

Резултати на Shell за 2015 г. показват, че компанията е продала повече от 100 милиона кафета и кафе специалитети и 250 милиона студени напитки през годината. Генерирани са 450 милиона общи хранителни продажби във веригата от 45 000 бензиностанции в 80 държави по целия свят, където се обслужват ежедневно повече от 25 милиона клиенти.

Данните показват, че продуктите от асортимента на deli2go добиват все по-голяма популярност и в България и интересът към хранителната оферта и кафе напитките по бензиностанциите в страната нараства. Компанията непрестанно развива висококачествените продукти и услуги, които предлага на своите клиенти както по отношение на горивата, така и на храните и напитките на обектите на веригата, които се превръщат във все по-предпочитано място за почивка по време на път.

Годишно клиентите на Shell в страната закупуват повече от 2 милиона кафе и кафе специалитети, почти 2,5 милиона студени напитки и компанията е генерирала над 3 милиона общи хранителни продажби. Oт въвеждането на търговската марка deli2go в страната през 2013 г. до сега, Shell България е успяла да развие богат асортимент от предложения, които са направени в съответствие с вкуса и предпочитанията на българския потребител и са с фокус върху здравословния характер на храните и напитките. Целта на компанията е да предлага разнообразни хранителни продукти, които да действат като „гориво“ за организма – да засищат глада и да повишават енергията, за да поддържат шофьорите тонизирани на пътя и в същото време да са пълноценни и здравословни.

„Продуктите от асортимента на нашата марка за пресни храни и напитки deli2go отговарят на високите международни стандарти за качество на Shell. Нарастващият интерес на клиентите ни кара да градим амбициозни планове за нейното развитие, за да отговаряме на постоянно повишаващите им се очаквания.“ сподели Мила Петрова, Търговски директор на Shell България.

Италианското еспресо от асортимента на deli2go е бленд, представляващ смес от най-добрите вкусове Арабика от Централна Америка и Бразилия с високо ценените зърна Робуста от Индия и Централна Америка. Гъстотата и наситеният аромат на добре изпеченето кафе придава на напитката типично италианския вкус. Кафе машините от най-ново поколение, произведени от немската компания WMF – световен лидер в производството на автоматични машини за професионална употреба, гарантират качеството на всеки обект и смилат кафето точно преди да се направи напитката.В допълнение към прясно приготвеното италианско еспресо се предлагат и кафе специалитети, приготвени с истинско прясно мляко с 3,5% масленост – капучино, латте макиато, еспресо макиато.

В асортимента на deli2go са включени и прясно приготвени сандвичи и традиционни български закуски, печени на грил панини и хотдог, кроасани и донъти и др. Те са приготвени от внимателно подбрани висококачествени колбаси, сирена и свежи зеленчуци, които отговарят на високите международни стандарти за качество на Shell. Компанията въвежда непрестанно нови продукти и практики в обектите си, които са ориентирани да отговорят на нарастващите предпочитания на клиентите за удобство.

Leave a Reply