Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Съобщение за медиите

Слънцезащитни продукти на промоция от Kamax

С наближаването на лятото и по-топлите месеци, все по-често ще изпитваме необходимост да намерим начини за предпазване от слънцето и жегите. Всеки от нас се опитва по различен път да намери комфорта си през този период, а от съществено значение е да се намерят и правилните дългосрочни решения.

В зависимост от целите и видовете протекция от слънцето, която може да се цели, продуктите на пазара, които предпазват от слънцето, варират в огромен диапазон. Дали ще закупите щори, тенти, сенници, перголи, вентилатори, или климатици, то важен е крайният резултат, който се изразява основно в комфорта, който ще изпитате вие или друг човек, явяващ се „ползвател на продукта“.

Нашият екип направи проучване на пазара за такъв тип продукти и се спря на една от най-добрите промоции на пазара, а именно на Камакс – лидерът в производството на щори и сенници за България.

Промоционалната кампания на фабриката за щори е в рамките на целия месец май и включва следните намалени продукти:

Моторизирани корнизи за пердета Somfy – 10 % намаление

Моторизирани корнизи за пердета на промоционална цена от Камакс

Всички продукти на Somfy са с доказано качество, а моторизирани корнизи са едни от най-иновативните варианти за удължаване живота на пердетата чрез равномерно натоварване и автоматично управление.

Този вид корнизи се използват за висок клас жилища, офиси, хотели и търговски помещения. Намаляването на отблясъците и качествената защита от ултравиолетови лъчи е още един плюс, който потвърждава, че има смисъл от инвестицията в моторизирани корнизи. Това е може би най-изгодната за моторизиран корниз цена на пазара.  

Всеки корниз от този тип е съвместим с трите вида завеси – перде плисе, RippleFold и Accordia, а планът за функционална експлоатация стига до 15 годишен период.

Римски щори – 5 % намаление

Римските щори са изключитлено артистичен, но и елегантен избор за щори. Те се изработват от специфични платове, прилагани в голяма цветова гама в производственият процес. Практика е римски щори да се изработват с ръчно управление, но от Kamax предлагат и електрозадвижване, което отговаря на стандартите за детска безопасност и определено удължава живота на вашите щори. Всяка една римска щора, предлагана от компанията, е чиста форма на интериорно изкуство.

Промоция на безжичен-вибро датчик Somfy Eolis 3D iO – 50 %

Сенниците са идеално средство, което може да предпази всяка тераса, детска площадка или друг обект от пряката слънчева светлина. Ефекта на засенчването е едно от хубавите предимства на този тип слънцезащитни продукти.

Сенниците предлагани от компанията могат да бъдат от различни класове, включително и от най-високотехнологичните, които се задвижват с автоматичните решения със  Somfy iO или RTS мотори.

За всеки закупен сенник от серията с iO мотор, клиентите на Камакс ще получат 50 % намаление за покупката на безжичен-вибро датчик. Този тип иновативна технология спомага за цялостното удобство на потребителя и гарантира адекватното използване на сенника.

Leave a Reply