Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Събития

SQL&BI User Group Bulgaria за пореден път представя най-новите възможности от света на Microsoft SQL Server

На 16 март в офиса на Майкрософт България ще се състои среща на SQL&BI User Group Bulgaria, посветена на постигането на почти нулева загуба на данни чрез SQL Server AlwaysON Availability Group. Лектор ще бъде основателят на групата Маргарита Наумова. Събитието е организирано от Майкрософт България с подкрепата на Инспирит – първата българска компания, фокусирана изцяло върху SQL Server Data Platform.

„Развитието на SQL&BI User Group Bulgaria е отражение на многото успешни проекти с SQL Server у нас. Вече 10 г. групата обединява българските потребители на SQL Server. Щастлива съм, че съм част от тази общност и имам възможността да съдействам за провеждането на ползотворни срещи със световно признати експерти от областта и на обмен на знания и опит“, заяви Маргарита Наумова, основател на SQL&BI User Group Bulgaria.

Присъствието на събитието е безплатно, но местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация.

SQL&BI User Group Bulgaria е създадена през 2007 г. и сега  в нея членуват над 440 души.

Маргарита Наумова е световно признат SQL Server специалист, инструктор и лектор на събития в България и чужбина. Тя е сред малкото носители на престижния сертификат Microsoft Certified Master. Това постижение я нарежда сред 100-те водещи SQL Server експерти в света. От октомври 2000 г. тя е Microsoft Certified Trainer и многократно е удостоявана с признанието Microsoft Most Valuable Professional.

Маги има 15-годишен опит с бази данни и SQL Server, като това включва дизайн и имплементация на решения в България, Великобритания, Дания, Германия, Норвегия, Финландия, Швеция и др.

Маги е и редовен лектор на големи Microsoft и SQL Server конференции. Нейните зали на събития, като PASS Summit, SQLSaturday, SQL TuneIn, SQLRally, Microsoft Indeed, са винаги пълни. Съвсем скоро тя  участва като лектор на централноевропейската конференция JOIN!, която се проведе на 6-8 март във Варшава.

От 2010 г. насам Маги е управляващ партньор и главен SQL Server архитект в създадената от нея консултантска компания Инспирит, част от която е образователният център SQL Master Academy.

За Инспирит

Инспирит е създадена през 2010 г. от Маргарита Наумова, SQL Server експерт с повече от 15 години опит. Тя е един от 80-те специалисти в света, притежаващи най-високата сертификация в областта: Microsoft SQL Server MCM.

Основните сфери на дейност на компанията са свързани с предоставянето на консултантски услуги, обучения, SQL Server поддръжка и отдалечена поддръжка на бази данни.

Екипът на Инспирит е реализирал повече от 50 мащабни проекта за 45 клиента както в България, така и в други страни като Дания, Норвегия, Швеция, Великобритания и Германия. Сред клиентите на компанията в България са HP България, C-Soft, I&G Brokers, BNP Paribas, Банка ДСК, Райфайзен Банк, Siemens България, ITCE, Vivacom, Tradologic, Теленор, Blizoo, Mtel, Майкрософт България, Български пощи, Haemimont, ReconArt и много други.

 

За SQL Master Academy

SQL Master Academy е център за професионално обучение, създаден от Маги Наумова, който има за цел да предостави на SQL Server и BI специалистите възможност да систематизират, профилират и задълбочат знанията и уменията си. Програмата включва модули от професионални курсове, покриващи изцяло темите, свързани с SQL Server и проектирането на бази данни, тествани и доказали на практика своето високо качество и работна приложимост.

 

За повече информация и новини за предстоящи събития:

SQL&BI User Group Bulgariahttps://www.facebook.com/groups/121931281196872

Inspirithttp://inspirit.bg/

SQL Master Academyhttp://sqlmasteracademy.com/

Leave a Reply