Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Демонстрации на виртуална реалност и най-новите технологични иновации от Samsung на TECH EXPO 2016

София, България – 13 май 2016 г. – Samsung Electronics ще представи цялото си портфолио от иновативни и напредничави технологични продукти в рамките на TECH EXPO 2016, изложение за високи технологии, чийто домакин e Sofia Ring Mall. Изложението стартира днес, 13 май и ще продължи до 22 май.

Безплатни демонстрации на виртуална реалност със Samsung Gear VR, иновативната технология Quantum Dot при SUHD телевизорите и пералнята Samsung AddWash, която позволява да добавяте дрехи по време на пране са само част от предложенията, които Samsung са подготвили за изложението. Всички продукти ще бъдат достъпни за потребителите, които ще имат възможност да ги разгледат и изпробват по време на TECH EXPO.

Виртуална реалност
По време на цялото изложение Samsung ще даде възможност на всички посетители да се потопят във виртуалната реалност с Gear VR. Очилата за виртуална реалност работят с високия клас смартфони на марката като Galaxy S6 и S6 edge, Galaxy S7 и S7 edge, които също ще бъдат налични на изложението. Gear VR предлагат преживяване, което макар и виртуално няма да остави нито един човек безразличен. Цялото съдържание предлага 360-градусово 3D зрително изживяване, което се доближава максимално до реалността.

Домашно забавление
Samsung ще представи и своята впечатляваща нова продуктова линия от SUHD телевизори, които предлагат безпрецедентно качество на картината с дисплей с квантови точки (Quantum dot). SUHD телевизорите на Samsung от 2016 г. са първите в света модели, за чиято направа не е използван кадмий, имат 10-битови дисплеи с квантови точки и предлагат най-реалната картина с зашеметяваща яркост, невероятен контраст и точни цветове.

Домакински електроуреди
Друга значима иновация, която ще бъде показана по време на TECH EXPO е пералнята с предно зареждане AddWash. Тя разполага с малка вратичка, разположена върху основната врата на пералнята и осигурява на потребителите лесен начин да добавят някоя забравена дреха или повече перилен препарат, докато машината работи, без да се налага да източват водата, за да отворят основната врата. Пералнята е оборудвана с набор от смарт функции, съвместими със смартфони с Android и iOS. Така е не само лесно да следите изпиращата програма, но и можете да получавате съобщение на смартфона си преди началото на нов изпиращ цикъл.

Samsung също ще демонтира своите прахосмукачки роботи, включително моделът POWERbot Turbo Wi-Fi. Роботът разполага със система Cyclone Force, която използва силни центробежни сили, за да събира и разделя мръсотия и твърди частици във външно отделение, като по този начин намалява запушването на филтъра и поддържа оптимална сила на засмукване. Моделът е снабден със Smart Control Wi-Fi свързаност и позволява на потребителите да контролират движението на робота от разстояние чрез смартфон.

Leave a Reply