Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Забавление и обучение ръка за ръка в нова мобилна социална детска игра

15. 11. 2015 г., Варна, България, българско гейм студио Waphoo, част от Zariba Group, стартира първата си мобилна игра Math Burger, налична в Google Play, която скоро предстои да бъде пусната и в Apple App Store.

Math Burger е пилотното мобилно заглавие от поредицата образователни игри, част от големия проект на Waphoo – детска мултиплейър образователна платформа, включваща разнообразни мини-игрички, свързани с различни области на науката- математика, физика, астрономия и др. Платформата е разработена с помощта на „Материка“ – Образование и Сугестопедия, които повече от три години прилагат в своята работа сугестопедията като метод и правят различни разработки, основани на науката Сугестология.

Math Burger е забавна игра с 3D графики, която дава базова основа на децата за събиране на единични и десетични числа. Играта е подxодяща за деца от 6 до 11 годишна възраст, както и за техните родители, които искат да подбудят интереса на мачуганите към математиката чрез заложената игрова методика.

Целта на играчите е подредят съставките една върху друга възможно най-бързо и да ги превърнат в апетитни хамбургери. В процеса на играта се отключват допълнителни съставки за още по-вкусни хамбургери. Щастливите лица на клиентите означават повече монети и по-бързо напредване в играта.
Math Burger е налична в Google Play, а съвсем скоро се очаква да излезе и в Apple App Store.

За компанията:
Гейм студио Waphoo, част от Zariba Group, се състои от млад екип, който разработва детска мултиплейър платформа с образователен характер, използвайки методиката на Сугестопедията. Разковничето на успеха при този тип игри според разработчиците е балансираното съчетаване на забавното с полезното, на хармонията от съзнавано възприемане и неосъзнато попиване на нови знания.
Посетете сайта http://waphoo.net/
Google Play линк: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waphoo.mathburger
Email: support@waphoo.net
Адрес: ул. Шипка 18,
Бизнес Център Шипка,
Waphoo JSC
Варна 9000,
България

Leave a Reply