Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Други

Калъфите Kalaideng за Samsung Galaxy S4 вече и в България

Калъфите за Samsung Galaxy S4 от серията Island на популярната марка за GSM аксесоари – Kalaideng ,вече се предлагат и на българския пазар в онлайн магазин mobibutik.bg.
Компанията KALAIDENG е основана от екип с професионален опит и знания в сферата на проектиране, производство и продажба на периферни аксесоари за всички основни марки мобилни телефони. Стартирайки своята дейност през 2011 г., китайската компания бързо се превръща в символ на индивидуалност, елегантност и качество в цял свят. Нейната цел е да бъде най – добрия производител на кожени калъфи, чрез по – добро разбиране за пазара и по – добро обслужване за своите клиенти.
Една от най – успешните серии на производителя, вече е и на българския пазар. Тя се нарича Island и се отличава с изчистен дизайн и перфектно подбрани материали. Ярки и трайни цветове я прави изключително подходяща за всички стилни дами, които се нуждаят от калъф за Samsung Galaxy S4.
От началото на октомври 2013 г. серията се предлага в оналайн магазин mobibutik.bg. Пълната гама калъфи за Samsung Galaxy S4 вече зарадваха феновете на марката Kalaideng.
Малка част от серията Island е налична и за други модели, като Samsung Galaxy Core, Samsung Galaxy S4 mini и Samsung Galaxy S3. До края на годината се очаква разширение на продуктовото портфолио с калъфи Kalaideng и за други популярни телефони.

Leave a Reply