Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Компанията Casualino навлиза смело на пазара за мобилни приложения

С нарастването на информационните технологии все повече се увеличават компаниите, които насочват своята дейност към индустрията за забавления. Днес повече от 20 родни компании са избрали да разработват мобилни , конзолни , уеб и компютърно базирани игри. Основната причина за присъствието на толкова много фирми в тази сфера можем да търсим в развиващият се пазар и постоянно растящият интерес към услугите за забавления . Те дават големи възможности за развитие в този бранш, а също така и за бърз финансов растеж.
В тази статия ще Ви запознаем именно с една такава фирма, която макар и наскоро възникнала вече набира скорост и завзема пазарен дял в гейм индустрията.
Casualino е компания създадена през 2014г. и насочила своята дейност към международните пазари на ИТ сферата. Използвайки най-новите технологии , фирмата разработва онлайн, социални картови и бордови игри, които са достъпни за всички възможни платформи и устройства. Два от най-популярните им продукта са Belot.bg и VIP Belote. Именно с играта Belot.bg навлизат на бъгларския пазар и макар,че компанията е сравнително млада, то тя успява бързо да придобие голяма популярност .
Играта Belot.bg е разработена и пусната за широката публика през 2015г. За много кратко време се превръща в най-популярната игра за онлайн белот в България с над 20 000 активни потребители всеки ден и над 150 000 регистрации. Модерният и изчистен дизайн с много анимации, респонсив за всички устройства са от нещата, които правят впечатление на българския потребител . Платформата се отличава с наличието на силно интегриран социален елемент . Тя е подходяща не само за игра, но и за социални контакти, запознанства и приятелства. Много от потребителите прекарват времето си не само играейки, а използвайки всички социални аспекти, които играта им предоставя. Така успешно се пресъздава във виртуалното пространство емоцията, която само една реална игра на карти между приятели може да създаде.
Екипът зад проекта Belot.bg се е постарал да задоволи всички изисквания на потеребителите, като се стреми постоянно да усъвършенства и да подобрява платформата. Приложението е достъпно през WEB, Facebook, Android, iOS, Windows Phone и SmartTV. Програмистите на Casualino постоянно работят по нови версии и визуални решения, за да направят играта още по-добра,оптимизирана и да се установят на ИТ пазара като един много сериозен опонент на своите конкуренти.

Leave a Reply