Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Развлекателни

Любимата музикална игра Tap-Tap Dance с нова версия в Google Play.

Екипът на гейм студио Уафуу отново изненадва аудиторията с поредица новостии около 3D образователния и развлекателен проект, който разработват. С цел да провокират потребителя и доставят максимална удовлетвореност, младежите от Уафуу непрекъснато внедряват нови интересни идеи и полират старите.

Освен решението си да имплементират Google Cardboard VR в част от игрите на платформатa, студиото реши радикално да промени визията на героите в 3D MMO проекта. Решението беше продиктувано от допитване до таргет група от деца в образователна школа и съответната обратната връзка, получена от малчугани и родители. Новите образи са по-реални и повече се доближават до представите на децата. Това според разработчиците ще промени изцяло облика на играта и ще създаде още по-реалистично усещане за малчуганите, което пък много добре се съчетава с идеята за виртуалната реалност (VR).

Във връзка с новата визия за външния вид на героите, от вчера е пусната и нова версия в Google Play на любимата Tap-Tap Dance. За почитателите на танците с iOS устройства, играта минава през процедурите по одобрение и съвсем скоро ще бъде налична и Apple App Store.

Tap-Tap Dance е втората мини- игра от платформата след математическата Math Burger. Освен като част от цялото, те съществуват и като самостоятелни игри в големите мобилни сторове и предизвикаха голям интерес в медиите и социалните мрежи не само в България, но и в чужбина. Това e един много положителен индикатор за проекта като цяло и необходимостта от подобни инициативи точно в този сегмент на гейм индустрията.

Това е и последният видео трейлър на играта.

За да направят платформата още по-динамична и интересна за децата, програмистите са добавили и нови „лоши“ герои зомбита.

За екипът на Уафуу най-важната цел е да създаде един комплексен продукт с добавена стойност и висока степен на полезност, както за родителите, така и за децата. За това мнението на потребителите е изключително важно за тях и водещ фактор при последващите разработки на проекта!

За всички, на които ще бъде интересно да следят проекта в развитие, това можете да направите в Фейсбук страницата им: https://www.facebook.com/waphoo

Leave a Reply