Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Събития

Международна конференция “Smart Building, Smart City, Smart Economy”

Уважаеми колеги,

На 04.11.2015г. в Hotel Novotel Sofia, ще се състой международната конференция на тема “Smart Building, Smart City, Smart Economy”, организирана от b2b Media.

Целта на конференцията е да презентира практиките в градовете лидери, които са предприели подновяването на градската среда и преминаването от старите модели на управление към интегрираните модерни решения за градската система.

Международната конференция ще сближи технологиите, правителството и обществото. Събитието цели повишаване на осведомеността за концепцията за умни градове, реформите в градското управление и новите технологии.

Специални гости на събитието ще бъдат представители на международната общност и на бизнеса в България. Ще вземат участие делегати на посолства, представители на чуждестранни търговски камари и на големите български общини.

Пълна програма на събитието можете да намерите на: http://smart.b2bmedia.bg/program

Презентациите ще покажат добрите практики в България и Европа и методите, стратегиите и усилията нужни за постигането на тези добри примери.

Конференцията ще предложи разнообразна програма, която ще обедини интерактивност с публиката и презентации на високо ниво.

Основни акценти на конференцията:

Проекти за сгради от ново поколение
Smart електричество, Микро-мрежи, ВЕИ
Транспортни иновации
Инфраструктури иновации
Концепции за градско осветление
Електронно управление и интегрирани системи за предоставяне на информация

За участие на: smart.b2bmedia.bg/registration

Заявки за участие, спонсорство или допълнителна информация:
email: office@b2bmedia.bg

Leave a Reply