Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Други

Модните тенденции в дамската мода през идващата есен

Септември е месец за запознаване с есенните модни тенденции и време за нови покупки. Какво е актуално за сезона? Как и с какво да съчетаем избора си , за да бъдем не само модерни, но и стилни?

Цветен пуловер от ангора
Не бива есенното хладно и дъждовно време да влияе на нашето настроение. Затова са помислили и дизайнерите , които ни предлагат да включат в своя гардероб цветни пуловери от ангорска вълна. Акцентът е върху модните за сезона оттенъци – лилаво, изумрудено, синьо или пастелни нюанси. Съчетани с кожени поли или широки панталони , те ще ни осигурят не само комфорт и ще ни направят част от модните тенденции.

Каре – отново на вълните на модата
Различните видови карета са отново пик в модата. Карирани поли и карирани панталони в стил гръндж, които могат да се носят със строги памучни ризи и извънгабаритни жилетки и якета , както и с кожени якета, ще бъдат особено актуални в идващите хладни дни.

Кожената пола
Тези от вас , които са изхвърлили дрехите от кожа , трябва да си набавят нови , ако искат да са в крак с модните есенно – зимни тенденции. Особено актуална ще бъде кожената пола в приглушени цветове с дължина до или под коляното . Тя може да бъде носена с топъл пуловер или строга блузка, с модни есенни обувки или боти.

Неопренът в нашия гардероб
През есента ще се предлагат много дрехи от неопрен. Използван досега за направата на водолазни костюми , ръкавици за риболов, този водоустойчив материал се използва вече при създаването на поли, рокли, якета, чанти.

Поло
Много жени не обичат полото, било защото ги стяга край врата, било защото бързо се отпуска или просто се чувстват некомфортно в него. Напразно. Не бива да се пренебрегва този елемент от нашия гардероб. Още повече , че на пазара се предлагат трикотажни и кашмирени , по-грубо изплетени или по-фини , мрежести изделия , които можем и трябва да носим през есента , защото те ще ни осигуряват топлина и няма да ни е нужен шал.

Гривните
Една от декорациите през есенно-зимния сезон. Обърнете внимание на стилните и атрактивни за сезона преносими гривни. Носени от външната страна на дланта, интересни и необичайни те лесно допълват и най-скромната черна рокля.

Функционалните чанти тип торба
Просторни и функционални, този тип чанти са подходящи в магазина, за работа, за почивка – навсякъде , по всяко време.

Рокерски ботуши
Този сезон дизайнерите са наложили образа на модата бунтар, която допадна и на дамите. Смелост и в същото време непосредственост ще ви помогнат да придадете на своя образ този тип обувки.
Един чудесен избор за дъждовната есен.

Leave a Reply