Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Ново бълграско приложение променя начина, по който пазаруваме

София, България 15.09.2015г, екипът на phyre представи новото си приложение за пазаруване, налично за Apple App Store и Google Play.

Апликацията помага на съвременния човек да се справи с всички карти за лояност, оферти, брошури и каталочи, без да пропуска добра сделка.
С phyre:
-лесно, само с няколко стъпки, може да организирате картите си за лоялност във виртуален портфейл и така винаги да са ви под ръка.
-офертите от каталозите на големите търговци са на разположение в много по-удобен вид, по всяко време. Само с няколко действия може да достигне до желания продукт: филтрайте по категория, търговец или просто потърсите по име.
-набелязните оферти се запазват в добре организиран списък, който е на разположение всеки път, когато сте в магазина.

За компанията:
Статръпа има за цел да пренесе маркетинг инструментите, използвани от търговците в 21 век.
Модерния човек е заливан от рекламно съдържание и схеми за лояност. С цел да достигнат до потребителите, търговците генерират все повчече реклама, на все повече места. Шума който създава това затруднява потребителя и той трудно оценява качеството на съдържанието. Този феномен прави голяма част от потребителите слепи за информация, която в друг случай би им била полезна.

phyre предоставя на търговците канал за комуникация с потребителите, далеч по-гъвкъв от използваните до момента. Потребителите от своя страна имат удобен достъп до промоциите в търговската мрежа и всички привилегии, които получават от картите си за лояност. Кой не би проверил дали има оферта за Нутела наоколо, ако това му отнема само няколко клика.

Екипът цели продукта да бъде разпознат като „Мястото в което всеки може да научи за всичко горещо в търговската мрежа, което би ги интересувало“ и един ден да може да предостави ексклузивни оферти само за phyre потребители.

Линк към играта в Apple App Store: https://itunes.apple.com/bg/app/id1035291343
Линк към играта в Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phyreapp

Официален сайт на компанията: https://phyreapp.com/
Лице за контакт: Константин Джебелов
Facebook: https://www.facebook.com/phyreapp
###

Leave a Reply