Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Огледалните търговски дисплеи на Samsung намериха първото си приложение във фризьорски салон

София, 1 юни 2016 г. – Samsung Electronics, световен лидер при производството на иновативни дисплеи, обяви, че огледалните дисплеи на компанията са намерили първото си приложение във фризьорски салон на LEEKAJA HAIRBIS в Сеул, Южна Корея.

Фризьорският салон Jamsil на LEEKAJA HAIRBIS използва 55-инчови огледални дисплеи на Samsung и вече може да предложи персонално преживяване на своите клиенти. Посетителите на салона могат да разглеждат различни стилове прически и цветове, и да се запознаят с най-новите тенденции директно от огледалния дисплей.

Огледалните дисплеи на Samsung, които позволяват на търговците да предлагат интерактивно обслужване на своите клиенти, бяха едни от най-обсъжданите продукти по време на изложения като CES 2016 и ISE 2016.

След първото търговско приложение на решенията, Samsung очаква употребата на огледални дисплеи да се увеличи в различни сектори като мода и козметични услуги, мебели и обзавеждане, и търговия на дребно. 55-инчовите огледални дисплеи ще се предлагат в целия свят от третото тримесечие на 2016 г.

За LEEKAJA HAIRBIS
LEEKAJA HAIRBIS е световна верига фризьорски салони с търговски обекти в Австралия, Китай, Южна Корея и САЩ.

За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. Водещи сме и в пространството на Internet of Things с отворената платформа SmartThings, широко портфолио от умни устройства и проактивно сътрудничество с различни индустрии. За нас работят 319 000 души в 84 страни с годишни продажби от US $196 милиарда. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

Leave a Reply