Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Развлекателни

Празнична изненада от Waphoo- танцувайте както никога досега с мобилната игра Tap-Tap Dance

Варна, 23 Декември, 2015, Waphoo JSC стартира втората си мобилна игра – Tap-Tap Dance, част от 3D мултиплейър образователната платформа за деца, която компанията разработва. След успешния дебют на пилотното заглавие Math Burger, забавна математическа игра, която помага на децата да се научат лесно да смятат, Tap-Tap Dance е изцяло с музикална насоченост и специално създадена да забавлява всички любители на ритъма и танците. С идеята да поддържат празничното настроение с музика и танци, екипът на Уафо пуска играта като Коледна изненада за потребителите си. Tя е безплатна и налична в Google Play.

Tap-Tap Dance е мобилна експлозия от мелодия и стъпки, която пристрастява малки и големи. Геймплеът не е сложен, но е много предизвикателен. Играчите трябва да спазват ритъма на песента, като натискат върху оцветените бутони в точния момент. Колкото повече напредват в играта, толкова по-бързи и прецизни трябва да бъдат реакциите им, за да трупат точки и покриват нива. Нужни са добра концентрация и отлични рефлекси.

За компанията:

Waphoo JSC е IT стартъп компания, която се стреми да добави стойност към начина, по който децата комуникират онлайн. Съставена от екип млади професионалисти, компанията разработва 3D мобилна мултиплейър образователна платформа за деца от ново поколение. Момчетата от Waphoo използват модерна Unity 3D технология, която позволява поддържане на възможно най-много платформи, но основния фокус пада върху мобилните версии. Проектът цели не само да забавлява децата, но и да ги образова чрез интересни игри, които правят обучението по-интерактивно и лесно достъпно Математиката, географията и астрономията вече никога няма да бъдат скучни.

Контакти:
Уебсайт: http://waphoo.net/
Google Play връзка към играта: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waphoo.taptapdance
Email: pr@zariba.com
Адрес: ул. Шипка 18,
Бизнез Център Шипка, ет.2
Уафо АД
Варна 9000,България

Leave a Reply