Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Наука и образование

Ренесанс център предлага курсове по английски език за начинаещи по метода сугестопедия

На 25 август 2014 година в сугестопедичен център „Ренесанс“ град София стартират вечерни курсове по английски език за начинаещи по метода сугестопедия. Ако се запишете на курса ви очакват 25 дни изпълнени с радост, веселие и не на последно място много знания.

Сугестопедията е съвкупност от педагогически и психологически похвати, които целят да отпуснат курсистите и да изкарат целия им интелектуален потенциал. За разлика от стандартните езикови курсове тук няма да срещнете сърдити преподаватели, умора, напрежение и негативен стрес.

Ренесанс център работи с едни от най-добрите сугестопедагози в България и го демонстрира всеки ден. Уроците по чужди езици преминават в игри, песни, танци и забавления, като именно това помага за по-бързото усвояване на материала.

Голяма част български граждани предпочитат да учат английски, френски, немски, испански или италиански език чрез сугестопедия, защото това е един по-интересен и приятен начин, за придобиване на знания.

Сугестопедична школа Ренесанс в столицата има два адреса, на които може да се запишете или получите информация за актуалните курсове, цени и начини на записване. Първият е София, бул. “Ал. Стамболийски” № 205 в сграда на Нипроруда с телефон 0877 947 555 и София,площад Македония 1 с тел. 0988 97 10 90

Renaissance Suggestopedia Center има и сайт в интернет www.suggestopedia-center.com, където ще прочетете повече за историята на сугестопедията, нейния създател проф. д-р Георги Лозанов и всичко, което ви интересува.

Leave a Reply