Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Финалистът от кампанията #BeFearless на Samsung се изправи пред страха си на 3000 м височина

Приключи и вторият етап на кампанията „Предизвикай страха“ , част от глобалната платформа на Samsung Launching People

София, 5 февруари 2016 г. – Samsung България обяви края на кампанията „Предизвикай страха“ #BeFearless, в която се включиха над 1300 участника. Финалистът, избран чрез лотария, се изправи пред голямото предизвикателство да разгледа Рила от 3000 м височина с малък самолет.

Полетът беше последният етап от кампанията, в който финалистът Петър Стефанов от Бургас предизвиква страха си от височини в реална ситуация, след като вече е преминал през трейнингите във виртуална реалност с помощта на Samsung Gear VR. Полетът продължи около 45 минути и достигна до 3100 м височина.

#BeFearless е част от глобалната платформа на Samsung Launching People, която тази година се провежда в 12 държави, включително и в България. Кампанията беше насочена към това да помогне на хората да се изправят срещу страховете си от високо и от говорене пред публика, посредством специално създадените приложения за виртуална реалност на Samsung.

„В Samsung вярваме, че технологията сама по себе си придобива смисъл, когато я поставиш в ръцете на човешко същество. А когато тя се сблъска с човешкия потенциал, могат да се случат изумителни неща. Силата на технологията не се ограничава до това да прави живота ни по-лесен и по-приятен. Samsung всъщност предлага на хората възможност да реализират своя потенциал и мечти“, заяви Марина Рачева, маркетинг мениджър, Samsung България.

Кампанията „Предизвикай страха“ #BeFearless стартира в България на 4 декември и премина през градовете София, Бургас и Пловдив, където потребителите имаха възможност да предизвикат страха си от височини и от говорене пред публика. Участниците в кампанията изпробваха две приложения, които са разработени за решението за виртуална реалност Samsung Gear VR. Цялото съдържание на двете приложения предлага 360-градусово 3D зрително изживяване, което се доближава максимално до реалността.

Видеото от кампанията може да видите тук: https://youtu.be/TgOQqiqOPss.

Leave a Reply