Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

1000 броя визитки за 30 лева от G Print

Класическите рекламни материали, като визитките винаги ще бъдат на мода. Повечето печатници качиха цените, но останаха и студия, като G Print, които предлагат на бизнеса изработка на 1000 броя визитки за скромната цена от 30 български лева.

Но нека кажем кои сме ние и защо публикуваме тази статия точно тук. Студио G Print се занимава и създаване на офлайн рекламни материали: визитни картички, флаери, брошури, календари, плакати и други.

До този момент нищо ново под слънцето, но това с което печелим клиентите си е супер модерните ни шаблони, честната ни работа и авторитета, който натрупахме през всичките тези години.

Днес 26.01.2014 г. предоставяме промоция за 1000 бр. визитки срещу сумата от 30 лева, а освен всичко това получавате и безплатна доставка за цялата страна до офисите на куриерска фирма Еконт.

Както сами може да се уверите от интернет сайта G-Print.eu ние ви предоставяме голямо разнообразие от шаблони за визитките, флаерите и брошурите. Ако не харесате нищо следващата опция е да ни изпратите ваш шаблон, който да разпечатиме.

Предлагаме ламинирани визитки, гланц, мат, пълноцветни и въобще най-доброто, което можете да откриете на пазара за рекламен материал. Надяваме се, че ще се възползвате от петмесечната ни промоция.

За лоялните клиенти на печатницата сме приготвили специални изненади, стига да имате интерес към поръчки на едро. В интернет пък може да посочите критериите, по които да направим картичките или друг от упоменатите артикули.

Адрес: София, ул. Велчо Атанасов 9 тел. 02/416 24 82 и GSM: 0876 330 220 Работно време: Понеделник до Петък от 09:00 до 18:00 ч.

Leave a Reply