Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

40 нови работни места във Варна открива Българо – Американска компания

40 нови работни места във Варна открива
Българо – Американска компания

“През 2016 години във Варна планираме нови инвестиции, което ще доведе до отварянето на над 40 нови работни места. Предстои назначаване на специалисти в сферата на IT, WEB SЕО. Това са както хора с опит, така и новозавършили студенти, за които е предвидено 3 месечно вътрешно фирмено обучение”. Това съобщи Ваня Кирилова, оперативен мениджър на 411 Маркетинг. Компанията е част от групата на 411 Locals.
Фирмата е създадена от български предпримач през 2007 г. в Лас Вегас.
Офисът отваря врати през 2009 година. “Първоначално започнахме с персонал от 4 души. Сега офисът ни във Варна е с екип от над 140 специалисти”, коментира Ваня Кирилова. Морската столица на България е предпочетена пред други дестинации след прецизен анализ. Основни предимства са подходящата часова зона, голям брой образовани студенти, добра IT инфраструктура и високоскоростни оптични линии.

“100% от произвеждания IT продукт изнасяме за чужбина – САЩ, Канада, Западна Европа. Българските програмисти, web разработчици, създателите на съдържание за сайтове работят ентусиазирано и на световно ниво, за да донесат полза на нашите клиенти”, коментира Кирилова.

Компанията специализира в разработка на уеб сайтове, оптимизация на търсещите машини /SEO/, онлайн реклама, маркетингови видеа. 411 Locals е официален партньор на Гугъл / Google/. В САЩ е носител на възможно най-високия бизнес рейтинг за качество на продуктите и услугите BBB A+.

Leave a Reply