Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

411 Маркетинг стартира SEO курсове за студенти от Военноморското училище

Варненската IT компания 411 Маркетинг стартира курсове по SEO за студенти от Военноморското училище “Никола Йонков Вапцаров”.  SEO или оптимизация за търсещите машини е направление в сферата на IT технологиите, с широко приложение в онлайн маркетинга. Обучението ще се провежда от мениджъри на компанията с многогодишен стаж в залите на университета.  “Проектът цели да създаде партньорство между бизнеса и учебното заведение, като се предостави обучение, осигуряващо отлична реализация на студентите на пазара на труда”, каза Ваня Кирилова, оперативен мениджър на компанията. 411 Маркетинг изгражда подобни партньорства също така  с Техническия Университет и със Свободния Университет, където разкрива  пред младата аудитория натрупаните от фирмата опит и ноу-хау.

Броят на  фирмите, занимаващи се със SEO, нараства в световен мащаб, а като последствие на това се увеличава и търсенето на обучени специалисти. Тренингът започва в началото на месец март, като в курсовете се очаква да се включат над 80 студента. Занятията са изяло с практически насоченост, като по време на тяхното провеждане ще се преподават основите на онлайн оптимизацията, както и последните тенденции от сферата на SEO.

411 Маркетинг е част от международна компания  411 Locals, която разполага с офиси в САЩ, България и Филипините и за която работят общо над 450 служители. Варненският филиал стартира своята дейност през 2007 година, като в него са наети 180 специалисти. Офисът в морската столица специализира в уеб дизайн, изработка на сайтове и оптимизация на малки и средни по големина фирми. През последните 10 години са оптимизирани сайтовете на  над 40 000 фирми, което е  доказателство за успеха на методите на 411 Locals. Компанията е официален партньор на Google и много от нейните служители  са официално признати от Google за специалисти в областта на SEO.

На този адрес  могат да се видят къде и кога стартират курсове по SEO водени от 411 Маркетинг.

Leave a Reply