Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Други

Артистите от Евровизия 2021 ще се качат на една от най-впечатляващите и мащабни сцени в Европа

Залата Rotterdam Ahoy беше посетена и от краля на Нидерландия – Вилем-Александър. Той похвали организаторите за страхотната работа по сцената и сподели, че кралското семейство с гордост ще гледа трите конкурсни вечери на Евровизия на 18-и, 20-и и 22-ри май.

Виктория сподели своето първо впечатление за сцената на Евровизия 2021, както и за подготовката ѝ в заключителните дни преди заминаването ѝ: “Сцената е наистина впечатляваща и нямам търпение да се кача на нея. През последната седмица в България бяха сценичните режисьори и креативни директори – Марвин Дитман и Дан Шиптън, с които репетирахме в София. В екипа се включва и Елена Коларова. С всеки изминал ден и всяка изминала репетиция се чувствам все по-готова. Вярвам, че с такъв страхотен екип ще представя България наистина достойно на Евровизия 2021.”

Виктория и екипът ѝ разказват за подготовката за Евровизия: https://www.youtube.com/watch?v=IU60udMPM_c

Българският представител на Евровизия 2021 ще се качи на грандиозната сцена на 20-и май във втория полуфинал на надпреварата. Тогава Виктория ще изпълни “Growing Up is Getting Old” под номер 13 и ще се бори за едно от десетте места към големия финал, който ще се проведе на 22-и май.

Музикалното видео на българската песен “Growing Up is Getting Old”: https://www.youtube.com/watch?v=UsmJ2nEV7gI

Българското участие в песенния конкурс Евровизия се реализира като публично-частно партньорство между БНТ и Ligna Group, с подкрепата на българската финтех компания iCard – генерален спонсор на Евровизия България.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22:00 часа.

Leave a Reply