Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес, Финанси

Бързи кредити – защо да ги изберем?

бързи кредити онлайн

Повечето от нас получават основните си месечни доходи като възнаграждение по трудовото си правоотношение. Често срещана ситуация е необходимостта от осигуряването на пари до заплата, вследствие на претърпени финансови загуби от различно естество – при спешни ремонти у дома, при здравословни проблеми и нужда от лечение, покупка на лекарства и други. Разбира се, не е изключено нуждата от допълнително финансиране да възникне по ред други, далеч по-приятни поводи – семейно пътуване, почивка и т.н.

Факт е, че парите почти никога не стигат, въпреки множеството усилия, които полагаме, за да си ги осигурим. За щастие, пред съвременния потребител съществуват различни варианти за финансиране при нужда. Тук ще разгледаме ключовите предимства, които ни предлагат компаниите за краткосрочно кредитиране, по-известни като фирми за бързи кредити.

Онлайн кредитирането като възможност за съвременния потребител

Редица са предимствата, които предлага съвременният онлайн кредит. На първо място, отпадането на фактора време и място, тъй като цялостната процедура по кандидатстването и усвояването на заема може да премине онлайн чрез уебсайта на избраната компания. В заявката за кредит се посочват само данни от личната карта, както и актуален телефонен номер и имейл. Отговорът идва до минути, след разглеждане на постъпилото при кредитора искане. При одобрение на искането за бързи пари, получаването им става по банкова сметка или на място в офис.

Друго голямо предимство на фирмите за бързи кредити онлайн представлява кредитният калкулатор. Той позволява на потребителя да избере сумата на кредита и месечните вноски, като в тях се посочват още лихвите и таксите, които начислява кредиторът. По този начин можеш да прецениш дали този кредитен продукт е изгоден за теб, или не.

Кредитиране без деклариране на доходи и трудови договори

Бързите кредити се отпускат практически без ограничения, като изключим възраст и гражданство. За да кандидатстваш за кредит, следва да си на възраст над 18 години и да си български гражданин, не е необходимо да доказваш размера на доходите си, нито пък да работиш по трудов договор. Изисквания, които при кандидатстване за банков потребителски кредит са задължителни. На практика, дори и да си останал без работа или пък извършваш дейност по граждански договор, няма никакви ограничения да кандидатстваш за краткосрочен заем според нуждите си.

Кандидатстваш за суми в малки размери и удобни за теб месечни вноски

Голямо предимство на фирмите за бързи кредити е и възможността да вземеш точно толкова пари, колкото са ти е необходими и да ги върнеш в удобни за теб размер и брой на месечните вноски. Сумите варират от 50 лв. до 5 000 лв., а сроковете за връщане – от 1 до 12 месеца, понякога и повече, в зависимост от типа кредитен продукт, на който залагаш.

Безспорно възможността за усвояване на бързи пари посредством фирмите за бързи кредити е удобство, от което си струва да се възползваш. Важно е обаче да си наясно, че усвояването на какъвто и да е заем, носи със себе си и отговорност по последващото му редовно обслужване и окончателно погасяване. Ако подходиш правилно, фирмите за бързи кредити могат да ти бъдат наистина от полза.

Leave a Reply