Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Бизнес

Фирма BILD-LTD ЕООД обявява специални отстъпки през март 2020

София, България – 28ти Февруари 2020 – Мениджърът на фирма „BILD-LTD“ ЕООД, обяви, че вички рекламни агенции, а също така фирми в мебелния бранш и клиенти с поръчки на едро ще получат специална отстъпка от цената през този месец. Фирма „BILD-LTD“ ЕООД е лидер в сферата на услугите свързани с Индустриалното рязане – Лазерно рязане, Рутерно CNC рязане, а също така – гравиране, фрезоване на листов материал. Фирмата извършва лазерно и рутерно обработване на листов материал. Разкроява с лазер и рутер/CNC-фреза следните материали: Плексиглас, Инженерни пластмаси, Шперплат, Дърво, МДФ, Полистирол, Полипропилен, Полиамид, Плат, Картон, Пяна и др. Извършва листообработка на цветни метали – алуминий, мед, месинг – рутерно.
„Ние искаме нашите клиенти да получат висококачествена услуга, така че да се върнат отново и да станат наши постоянни клиенти. Работим само в услуга на бизнеса.“-, казва мениджърът на фирма „BILD-LTD“ ЕООД.
Фирма „BILD-LTD“ ЕООД е на пазара и работи от 2007г., като се е специализирала в производството на рекламни дисплеи и стелажи от плекиглас и други видове материали(мдф,шперплат,дърво).
„Иновацията, която сме въвели през тази година, е Лазерното гравиране. Досега фирмата предлагаше основно механично рутерно cnc гравиране. С нашата нова лазерно гравираща машина постигаме високо качество на гравирането върху дърво, цветен плексиглас, еталбонд, метализирана пластмаса, плат, кожа, картон и др.“ – споделя мениджърът на „BILD-LTD“ ЕООД.
„Цените за лазерно рязане, cnc рутерно рязане, фрезоване и гравиране са нормални за пазара и няма да бъдат повишавани. Тъкмно напротив правим специални отстъпки през този месец.“
Затова мениджърът на фирмата препоръчва горещо на всичките клиенти да пробват тази нова услуга, както и да се възползват от намаленията през периода на отстъпка.

За повече информация, обадете се на 0887 258 251 или посетете нашия сайт www.laser.bild-ltd.com

За „BILD-LTD“ ЕООД
„BILD-LTD“ ЕООД е специализирана в лазерно рязане, рутерно рязане, cnc рязане, фрезоване, гравиране, производство на рекламни дисплеи, рекламни стелажи за изложения, магазини, козметика и др. Намира се в гр.София, но обслужва клиенти от цялата страна, тъй като работи с куриерски фирми.

Leave a Reply