Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Други

Предимства на инструменти марка Bosch

Има ли значение марката, когато си купуваме даден продукт? Струва ли си да заложим на световноизвестен бранд, като платим по-висока цена, вместо да спестим пари и да си вземем стока от непознат производител? Понякога наистина разликата в качеството не е толкова съществена.

Нерядко обаче това пестене ни коства повече, тъй като “ментето” се оказва неработещо или не издържа дълго. А става ли дума за професионални уреди за работа в строителството и монтажа, компромисите могат да се окажат рискови не само за конкретната дейност. И в този смисъл да се залага на инструменти Bosch не е робуване на името. Тази марка е доказателство за дългогодишно качество, утвърждавано сезон след сезон, десетилетие след десетилетие.

На това мнение са и множество потребители, които са използвали Bosch, а преди или след това са работили и с инструменти на други марки. Почти неизменно предпочитанията са на страната на германския производител, който има над 130-годишна традиция, но и не престава да развива иновациите в своите продукти.

Дълголетната работа е най-добрата отплата за инвестицията

Притежателите на инструменти Bosch могат уверено да твърдят, че техниката, на която са се доверили, им служи безотказно години наред. При спазване на изискванията за поддръжка и правилна експлоатация на съответния уред той може да работи много по-дълго от срока на стандартната гаранция. Срокът на сертификата при закупуване на нов продукт варира в зависимост от конкретния инструмент, но обикновено е в диапазона между 24 и 36 месеца. Ако се интересувате от продължителността на даден артикул от серията инструменти Bosch, поискайте предварително тази информация от магазина, към който сте се насочили.

По-голямо удобство и сигурност при работа

Едно от големите предимства на уредите от немската марка е осигуряването на високо ниво на безопасност по време на експлоатация. Професионалните инструменти Bosch са създадени така, че да защитят максимално опериращия с тях. Противоплъзгащи покрития, протектори, защитни механизми срещу внезапно включване – това са само част от предвидените мерки за сигурността на потребителя.

Освен това, при перфораторите, къртачите и ударните бормашини от висок клас задължително присъства и функцията прахоулавяне. Тя предпазва както работещия от фините частици, които се отделят по време на процеса, така и самата машина. Прахта може да бъде вредна както за хората, така и за електрическите уреди. При инструментите Bosch това свойство е неизменна част от характеристиките на продуктовия асортимент.

Не е за подценяване и нивото на шума, който може да притеснява не само съседите, но и самите работещи. Излагането на силни децибели в продължителен период от време е нежелателно. Разбира се, професионалистите се снабдяват и със съответните антифони, но от Bosch се грижат техните машини да работят на нормални нива на шума.

Незаменима прецизност

Точността при работа пряко зависи от възможността за регулиране на подаваната мощност. При професионалните инструменти Bosch това свойство е гарантирано от производителя. Там, където се докосне германската техника, се постигат трайни резултати. Когато говорим за прецизност до милиметър, трудно някой може да победи Bosch. В този случай марката има значение, и то голямо.

Leave a Reply