Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Развлекателни

Модни тенденции при обувките за сезон есен 2018, представени от обувки „Галдини“

Дойде моментът, в който с въздишка да приберем летните сандали в кутията и да извадим по-подходящи за хладното време навън обувки.

Е, не всичко е в сиви краски, напротив, веселият танц на листата с вятъра извиква представата за топли и меки ботушки или удобни боти. Всичко, което трябва да направите, е да разберете какви модели са на мода тази есен и да изберете новите си любимци.

Обувки Галдини сме на мисия да Ви помогнем и ориентираме сред вихрушката от модели, цветове и материи на пазара. В нашата нова колекция есен/зима 2018-2019 сме вложили актуални тенденции, изчистени линии и висококачествени естествени материали така, че да предложим по нещичко за всеки вкус и стил на обличане.

Обувките за сезон есен 2018 се отличават с неочаквани детайли, смели комбинации и усещане за стил, разбира се, гарнирани с щедра доза комфорт!

Обувки с панделки

Дали става дума за пантофки или кожени боти, панделките си остават един от най-впечатляващите детайли при обувките. Все пак, повече сме свикнали да ги виждаме върху аксесоарите за коса или евентуално върху дрехите. Именно поради тази причина дамските обувки с панделки са толкова нестандартни и интересни, превръщайки се в акцент на визията.

Обувки с блестящи детайли

Дали ще бъдат инкрустирани камъчета или супер блестящ финиш, сиянието е уникален акцент във визията на една обувка. Дори и тя да бъде абсолютно класически модел и цвят, блясъкът директно я изстрелва в категория „модерни“. Типичен е за дамските обувки.

„Пухкави“ боти и ботуши

Моделите, които имаме предвид, се отличават с пухкави детайли от дълъг косъм. Те създават усещане за топлина и комфорт и са много сладки. Може да бъдат разположени в горната част, опасвайки глезена или като детайл, закачен за ботата/ботуша. Срещат се не само при ботушите от естествена кожа, ами и като закачка при чантите, а също върху яките на палтата или при качулките.

Обувки с пера, ресни и камъни

Е, не комбинация между тях, но поотделно се превръщат в страхотен акцент на един класически модел. Например, боти с крилата буболечка, чието тяло е от красив камък, а крилцата от блестящ метал. Дребни детайли, които могат да направят обувките изключително тренди. Срещат се главно при предложенията за дамите.

Омбре

Освен в косите този ефект може да се види и при обувките. Преливащи се цветове, които плавно преминават от светъл към тъмен и обратно. Много добре стои на дамски елегантни боти с висок ток.

Обувки на висока платформа

Ботите и ботушите с масивна платформа отново са на върха на модата. Разбира се, освен актуални, те са и много практични. Изолирането на стъпалата от студа и влагата, които са характерни за променливото време през есента, е много важно за комфорта. Затова не е чудно, че тези обувки се превръщат в любимите за ежедневните задачи. Чудесен избор са и за мъжете, и за жените.

Оксфордки

Класически модел, който може да се види в редица нестандартни вариации – от строго елегантни обувки, през спортни модели, боти и дори ботуши. Няма как да се пропуснат оксфордските детайли, придаващи ретро излъчване на обувките, което едновременно с това е и много актуално. Добро решение за всеки повод и за господата, и за дамите.

Независимо дали ще изберете да следвате тези модни тенденции, които умело се преплитат с добре познатите модели и ретро елементи, важното е да се чувствате комфортно с обувките си и да ги носите със самочувствие.

Leave a Reply