Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Съобщение за медиите

Нестандартни рекламни сувенири – Номер Едно Адвъртайзинг

Фирма Номер Едно Адвъртайзинг Ви представя една изключително оригинална идея за популяризиране на Вашия бранд – нестандартни рекламни сувенири с очарователно свеж дизайн, които са в състояние да приковат вниманието на широк кръг потенциални партньори и клиенти. Става дума за професионално изготвяне на висококачествени сувенирни изделия с атрактивен дизайн, оптимална функция и разнообразно приложение в бита и бизнеса.

Зарядна станция за смартфонЗа да се възползвате от тази печеливша стратегия и да спечелите повече привърженици на вашата марка, достатъчно е да се свържете с надеждна фирма, занимаваща се с изработка на сувенирна реклама.

Защо да се обърнем към склад за рекламни сувенири ?

В зависимост от целта, която преследва вашата рекламна кампания, бихте могли да се възползвате от по-големи отстъпки, ако изберете партньорство директно с вносители на рекламни сувенири, разполагащи със собствен склад за рекламни сувенири, където бихте могли да разгледате на живо възможно най-голяма част от асортимента.

Кои са най-подходящите рекламни сувенири днес

Съществува огромно разнообразие от вариации и идеи, които биха могли да се превърнат в желани и полезни в ежедневието аксесоари за всеки потенциален клиент. Обикновено сме свикнали да асоциираме като рекламни сувенири предмети от рода на химикалки, гумички, тефтери, торбички, но всъщност въображението може да ни отведе много по-далеч.

Днес, когато мирогледът на съвременния човек е много по-разширен и интересите му се простират все по-надалеч, хрумките за изработка на рекламни сувенири на едро също излизат от рамките на конвенционалното и намират израз в още по-вдъхновяващи и забавни предмети от бита – USB-та, шапки, якета, тениски, работни облекла, чаши, часовници, подложки за компютърни мишки, чадъри, ключодържатели, раници, баджове, опаковъчни материали, визитници, възглавници, мобилни стойки за устройства, шалове, подаръчни комплекти за Коледа и Нова година, Великден, национални празници и други.

Рекламни еко сувенири – хит в момента!

рекламен несесерЗа предпочитане е да се обърнете към по-големи и престижни компании, вносители на рекламни сувенири, които ще могат да ви предложат оптимална цена за високото качество на изработка, така че рекламната ви кампания да има възможно най-добър ефект и дори да надхвърли очакваните приходи от вложението. Напоследък се залага особено много на рекламни еко сувенири, като последните проучвания са категорични, че те стават все по-желани и се използват с огромно удоволствие от потребителите.

Ако решите да се възползвате от примамливите предложения и изберете да популяризирате името на компанията си чрез нестандартни рекламни сувенири, това със сигурност ще се окаже една от най-добрите и печеливши тактики за привличане на интерес, изграждане и поддържане на добрия фирмен имидж. Сувенирите с лого са незаменими за всякакъв вид промоция, а също така са добри като корпоративни подаръци на вашите служители и партньори. Например, за да впечатлите силно някой от специалните си клиенти, бихте могли да подарите луксозен и нестандартен брандиран сувенир, изработен от рециклирани материали (като този несесер за пътуване, изработен от корк), арт пано или друго елегантно допълнение към модерния офис интериор. Добра идея са също предмети, свързани със съвременния начин на живот – различни видове несесери, кейсове за мобилни устройства, оригинални флаш устройства, примерно във формата на ключ и други.

Пример за ефективността на съвременните нестандартни рекламни сувенири

Така например, ако решите да поставите рекламно лого върху раница, спортна торба или универсален плик за пазаруване, подобен избор разкрива прекрасна възможност за по-пълно и ефектно онагледяване дейността на вашата фирма.

Защо? Поради следните няколко причини:

  • Възможност за позициониране на атрактивни, цветни изображения, слогани или други рекламни текстове върху голяма площ, която ще бъде добре забележима дори и от по-далечни разстояния;
  • Масовата употреба в ежедневието, предимно от млади и активни личности, които са нонстоп в движение и в постоянни срещи с други хора – отлична възможност дейността на вашата фирма да се превърне в достояния на огромен брой потребители;
  • Дълготрайност на продукта – при избор на качествени модели, раниците, спортните торби или пликовете за пазаруване могат да се използват (респективно – ще рекламират компанията ви) в продължение на няколко години.

Leave a Reply