Сайт за прессъобщения в полза на бизнеса

Събития

Предстоят две срещи на българската SQL&BI потребителска група

За пореден път потребителската група „Let’s SQL Together” ще представи най-новите възможности в света на SQL Server. Срещите са организирани от Инспирит – първата компания на българския ИТ пазар, фокусирана изцяло върху SQL Server.

Първата от тях ще се състои на 8-ми Ноември, на тема „Comparing Analysis Services Tabular and Multidimensional“. Лектор ще бъде Иван Донев, той е част от консултантския екип на Инсирит и лектор в SQL Master Academy.

Втората среща ще се проведе на 5-ти Декември и ще бъде посветена на новата версия на SQL Server 2019 – “SQL Server 2019 – what’s around the corner?”. Маргарита Наумова, основател на Инспирит, SQL Master Academy, както и на самата SQL&BI потребителска група ще разкрие най-новите възможности в света на SQL Server.

Двете срещи ще се състоят в офиса на Майкрософт България. Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация, тъй като местата са ограничени.

SQL&BI User Group Bulgaria е създадена през 2007 г. и сега в нея членуват над 550 души. Групата е основана от Маргарита Наумова – световно признат SQL Server специалист, инструктор и лектор на събития в България и чужбина. Тя е сред малкото носители на престижния сертификат Microsoft Certified Master. Това постижение я нарежда сред 100-те водещи SQL Server експерти в света. От октомври 2000 г. тя е Microsoft Certified Trainer и многократно е удостоявана с признанието Microsoft Most Valuable Professional. От 2010 г. насам Маги е управляващ партньор и главен SQL Server архитект в създадената от нея консултантска компания Инспирит, част от която е образователният център SQL Master Academy.

За Инспирит

Инспирит е създадена през 2010 г. от Маргарита Наумова, SQL Server експерт с повече от 15 години опит.

Основните сфери на дейност на компанията са свързани с предоставянето на консултантски услуги, обучения, SQL Server поддръжка и отдалечена поддръжка на бази данни.

Екипът на Инспирит е реализирал повече от 50 мащабни проекта за 45 клиента както в България, така и в други страни като Дания, Норвегия, Швеция, Великобритания и Германия. Сред клиентите на компанията в България са HP България, C-Soft, I&G Brokers, BNP Paribas, Банка ДСК, Райфайзен Банк, Siemens България, ITCE, Vivacom, Tradologic, Теленор, Blizoo, Mtel, Майкрософт България, Български пощи, Haemimont, ReconArt и много други.

Website: www.inspirit.bg

За SQL Master Academy

SQL Master Academy е център за професионално обучение, създаден от Маги Наумова, който има за цел да предостави на SQL Server и BI специалистите възможност да систематизират, профилират и задълбочат знанията и уменията си. Програмата включва модули от професионални курсове, покриващи изцяло темите, свързани с SQL Server и проектирането на бази данни, тествани и доказали на практика своето високо качество и работна приложимост.

Website: www.sqlmasteracademy.com

Leave a Reply